Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.
Herfstsalade met stukjes frisse appel, geroosterde hazelnoten en stukjes brie
Makkelijk en heerlijk klassiek Italiaans voorgerecht van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola en een heerlijke dressing
Mooi voorgerecht van verse en smaakvolle tonijn tataki met sesamkorstje van witte en zwarte sesam. Heerlijk geserveerd met komkommerlinten en avocadocrème.
Een heerlijk tapasgerecht met garnalen, knoflook en naar smaak chilipeper. Dit Spaanse basis gerecht is lekker als borrelhapje.
Dunne plakjes zalm met een bolletje roomkaas met citroen en dille gegarneerd met zelfgemaakte croutons
Heerlijke tapashapje van stukjes gebakken kabeljauw met olijventapenade en serranoham
Een heerlijk frisse komkommersoep met basilicum en dille, die in 20 minuten op tafel staat.
Deze zachte spinazieballetjes met ricotta en Parmezaanse kaas kook je net als ravioli in een paar minuutjes gaar. Serveer ze lekker in de salie boter.
Lenterecept: bruschetta's met een frisse spinazie-geitenkaas spread en een plakje parmaham
Mooie groene soep gemaakt van rucola, ook ideaal als je nog een restje van deze sla over hebt
Makkelijk basisrecept voor lekkere lichte en romige soep gemaakt van witlof, zonder dat deze bitter smaakt.
Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!
Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.
Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room
Een heerlijk vegan kippensoep met een Thaise twist. Gevuld met vega kipstuckjes, kastanjechampignons, sugarsnaps en ramen noedels.
Maak zelf deze lekkere blini hapjes. Kleine pannenkoekjes met een topping van frisse room en zalm. Leuk om te serveren met Kerst of oud en nieuw!
Een vegetarische tartaar van rode biet, met balsamico, een crème van geitenkaas en pistachenoten. Perfecte start van je (vegetarische) diner voor de feestdagen.
Mooi voorgerecht voor je diner: tartaar van rauwe tonijn met ricotta, balsamico en pijnboompitten. Een lekkere combi van romige, hartige en krokante smaken op 1 bord.
Op de kop gebakken gekarameliseerde witlof bladerdeegtaart uit de oven met sinaasappel en geitenkaas.
Heerlijke snelle romige kipragout, die tevens ook heel makkelijk vegetarisch te maken is, in pasteibakjes
Heerlijke hartige bladerdeegtaartjes gevuld met ricotta en paddenstoelen. Heel ekker als voorgerecht of als lunch.
Deze goed gevulde groentesoep bevat extra veel groenten en geen vlees, daar knap je van op!
Heerlijk recept om zelf deze romige preisoep met aardappel te maken inclusief tips voor lekkere toevoegingen