Citroenen zitten vol met vitamine C en zijn daardoor ontzettend gezond. Je kunt ze voor zo veel gebruiken in de keuken, bijvoorbeeld in lekkere desserts of verfrissend ingrediënt bij een visgerecht. Of in een lekker drankje!
Deze romige avocadospread is een heerlijke combinatie met zalm en knapperige komkommer rolletjes. Helemaal geschikt als ontbijt, lunch of als feestelijk voorgerecht.
Deze quiche is gemaakt zonder ei en room maar met tofu,wat deze quiche veganistisch maakt. Tevens is de quiche is gevuld met allemaal lekkere groenten.
Dit pasta gerecht is lekker romig en fris door de toevoeging van citroensap. Een heerlijke combinatie met garnalen en knapperige groene aspergetips.
Een heerlijke basis van een Indiaas currygerecht op basis van verse ingrediënten
Spiesjes van de BBQ (of uit de pan) met witvis en een romige basilicumsaus
Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.
Naanbrood kan perfect als ontbijt of lunch in een zoete variant van dit Indiase brood. Samen met Griekse yoghurt en rood fruit is dit een frisse combinatie.
Een lekkere snack: soort gehaktballetjes alleen dan van zalm met een lekkere frisse avocado dip
Deze groene salade met noten, groenten en verse kruiden is helemaal geschikt als gezonde lunch.
Zalm met een romige vulling van spinazie, een feestelijk gerecht voor de Kerst
De feestelijke verrassing van het kerstdiner: frisse cocktail met citroen en munt en suikerrandje
Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.
Dit recept is ideaal voor in de stoomoven en zet zo een heerlijke vegetarische maaltijd op tafel.
Frisse koolhydraatarme spaghetti van courgette in een romige saus met zalm uit de oven
Deze Italiaanse salade met aubergine en mozzarella is heerlijk bij een pasta of vleesgerecht
Een fris en zomers voorgerecht van meloen met krokante parmaham en basilicum
Frisse salade met geroosterde aardappels en radijsjes, lekker met een stukje vlees of vis.
Lekker hapje van komkommer gevuld met een frisse garnalencocktail met mango