Varkensvlees

Varkensvlees wordt ontzettend veel gebruikt in de Nederlandse keuken. Denk aan karbonades of slavinken. Bak varkensspek lekker krokant in de pan en voeg het toe in soepen of stamppotjes!

Bonenstoof met chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min stoven
  • 4 personen
  • **

Deze voedzame stoofschotel heeft een lekkere licht pittige Spaanse smaak door de chorizo en combineert perfect bij de witte bonen en kidneybonen.

Varkensvlees in zoetzure saus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • **

Oosterse roerbak van varkensvlees met groenten en ananas in een heerlijke zelfgemaakte zoetzure saus, ideaal voor het avondeten

Hollandse ovenschotel met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 30 min
  • 3-4 personen
  • **

Krieltjes, bloemkool en spekjes in een romige saus met een vleugje mosterd gegratineerd met kaas in de oven, dat klinkt fantastisch toch!

Mini calzone pizza’s
  • Hapjes en snacks
  • 45 min + 20 min oventijd
  • 10 stuks
  • **

Kleine gevulde pizza's met een lekkere vulling van o.a. mozzarella en paprika. Lekker als hapje of hartige snack op een feestje!

Pasta met spek en peer
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • **

Verrassend pastarecept van gebakken spekjes met peer in een romige saus met walnoten, perfect voor in de herfst!

Appels in spek van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 15 min + 10 min grillen
  • 2 stuks
  • *

Een lekkere combi van zoete appels omwikkeld met knapperig zout spek en een rokerige smaak van de BBQ

Pastaschotel met salami
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Deze ovenschotel met pasta, groenten en salami uit de oven is een heerlijke maaltijd die lekker veel smaak heeft en bovendien romige mozzarella

Spies met ananas met spek
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 5 stuks
  • *

Het zoete van de ananas en het zoute van het spek past perfect samen in deze lekkere barbecue spies

Italiaanse salade
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijke Italiaanse salade met tomaat en mozzarella en een lekkere lichte dressing, een ideaal bijgerecht bij een stukje vlees of vis

Gevulde abrikozen met mascarpone
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Een heerlijk zomers hapje van gegrilde en gevulde abrikoosjes waarbij zoete en hartige smaken perfect met elkaar combineren

Ham-kaas croissant rolletjes
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 25 oventijd
  • 9 rolletjes
  • *

Een super snel en makkelijk verwen ontbijtje van croissant rolletjes met ham en kaas uit de oven, ook leuk voor Vaderdag!

Bbq worst spiesen
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 10 min grillen + 30 min wachten
  • 6 stuks
  • *

Maak lekkere bbq spiesen van stukjes worst, gemarineerd in een marinade van honing en mosterd, met paprika en rode ui. Heerlijk van de grill en makkelijk van tevoren te maken voor de barbecue.

Salade geitenkaas
  • Bijgerecht
  • 20 min + 5 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke frisse salade met tomaatjes, appel geserveerd met een warme plak geitenkaas en gegarneerd met krokante spekjes

Pinchos met geitenkaas
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 8 stuks
  • *

Pinchos zijn Spaanse hapjes op brood, en deze variant met geitenkaas is een lekkere variant. Met dit recept tover je makkelijk en snel dit gezellige tapashapje met tomaat, geitenkaas en rauwe ham op tafel!

Lasagne met witte asperges
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 min oventijd
  • 3-4 personen
  • **

Witte asperges met ham zijn een gouden combi, zeker in deze romige aspergelasagne met bechamelsaus met pesto

Pizza shoarma met puntpaprika
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker snacken in het weekend met deze pizza met shoarma, puntpaprika en knoflooksaus

Cannelloni met asperges en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Heerlijk lenterecept van groene asperges opgerold in lasagnevellen onder een romige geitenkaassaus en een topping van krokante croutons

Pizza krans met salami
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 1 krans
  • **

Deze krans met pizzavulling is een leuke variant van pizza, gevuld met salami, mozzarella, champignons en paprika

Pasta met bloemkool en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met geroosterde bloemkool en gebakken spekjes in een lekkere romige witte saus

Gazpacho met meloen
  • Voorgerecht
  • 15 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Een lekkere koude gazpacho soep met een lichtzoete en frisse smaak van meloen en munt, een perfecte amuse.

Boerenkool risotto
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • **

Met boerenkool kun je veel variëren, zoals met deze heerlijke romige boerenkool risotto met krokante salami

Gnocchi roerbak met broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2-3 personen
  • **

Licht krokant gebakken gnocchi uit de pan met broccoli, spekjes en champignons

Gevulde courgette met pizza topping
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Deze courgettebootjes zijn gevuld met pizza toppings zoals mozzarella en salami, ideaal als lichte maaltijd of lekkere lunch

Bladerdeeg hapjes met ham en kaas
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 22 min oventijd
  • 5 stuks
  • **

Ham en kaas is een klassieke combinatie en heerlijk in deze bladerdeegpakketjes.