Recepten die je met ongeveer een uurtje klaar hebt. Voor de liefhebbers van slow cooking of als je een wat specialer gerecht wil maken. Van stoofschotels en lasagnes tot bijzondere taarten en trifle die je even moet laten opstijven. Bij veel recepten is de bereidingstijd kort, maar de gerechten hebben nog oventijd of opstijftijd nodig.
Een klassiek nagerecht met een vleugje kaneel, lekker om het kerstdiner mee af te sluiten
Een geweldig lekkere chocoladetaart met chocolade Nutella crème en Ferrero rocher on top
Krokant van buiten en nog iets chewy van binnen zijn deze meringues met chocolade swirl
Deze feestelijke rollade met hazelnoten en rode ui is perfect om op tafel te zetten tijdens het kerstdiner
Als je van traditionele brownies houdt, moet je deze variatie met witte chocolade en speculaas zeker eens proberen!
Makkelijke taart met een lekkere bodem en een zachte en zoete topping van perzik
Kip in een lekkere sticky en zoete maar toch ook licht spicy saus gemaakt van o.a. Coca Cola.
De ‘gewone’ aardappels, groenten en vlees in een taartvorm, zo lust vast iedereen het!
Muffins met stukjes stroopwafel met een romige boter crème topping, lekker en feestelijk!
Hmmm, chocolade, karamel en nootjes gecombineerd in een heerlijk romig ijs met maar 4 ingredienten
Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten
Makkelijke BBQ spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui
Deze lekkere mini cheesecakejes met bessen en frambozen zijn niet alleen heel lekker maar zien er ook mooi uit
Wist je dat je dit Italiaanse focaccia brood ook heel goed op de BBQ kunt bakken, zo krijg je een extra krokante bodem!
Deze frisse alcoholvrije Mojito cupcakes met munt en limoen zijn perfect op een feestje
Hmmm, italiaans brood met een zoute en zoete topping van bacon en gekarameliseerde ui
Deze chocolade combinatie cake is echt niet zo moeilijk als het lijkt, en ook nog eens super lekker en luchtig! Inclusief stap voor stap foto's.
Zelf kruidkoek of peperkoek maken is helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt! Eigenlijk is het een kwestie van de ingrediënten mengen en hup, de oven in!
Deze hartige eclairs met avocado en zalm zijn heerlijk voor bij de high tea
Luchtige en zomerse cake met een frisse topping van roomkaas en passievrucht