Vlees recepten

Vlees recepten

Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!

Gevulde pizza ballen
  • Hapjes en snacks
  • 25 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Een lekkere snack of borrelhap maak je super makkelijk met deze gevulde pizzaballen

Gevulde Halloween paprika
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Met Halloween snel iets leuks op tafel zetten? Wat dacht je van deze gruwelijk lekkere gevulde paprika’s!

Quiche met prei en salami
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 35 min
  • 3 personen
  • *

Heerlijke hartige taart gevuld met prei en salami. Lekker als lunch of met een salade of soep als diner.

Spruitjes met worst van de bakplaat
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 25 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Laat de oven zijn werk doen en maak aardappels, vlees en groenten super makkelijk en snel van de bakplaat

Pasta a la Roberto
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Dit Italiaanse recept maakte Roberto uit Tollo voor mij tijdens onze foodtour door Abruzzo

Aardappelschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 2 a 3 personen
  • *

Makkelijke aardappelschotel met gehakt en verschillende groenten onder een laagje gegratineerde kaas.

Aardappeltaart met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 40 oventijd
  • 4 tot 6 personen
  • *

De ‘gewone’ aardappels, groenten en vlees in een taartvorm, zo lust vast iedereen het!

Gevulde puntpaprika chorizo
  • Bijgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Deze gevulde paprika’s hebben extra veel smaak door de stukjes chorizo en zijn lekker als bijgerecht

Hamburger salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Alles wat je op een burger terugvindt zoals tomaat en bacon, gecombineerd in een heerlijke salade.

Pizza bites
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 15 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Kleine hartige mini pizza hapjes die leuk zijn om uit te delen op een feestje of borrel

Zelfgemaakte loempia’s
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 20 stuks
  • *

Lekkere krokante loempia’s met een smaakvolle vulling van groenten en noedels, lekker als snack of maaltijd! Inclusief een handige stap voor stap video

Salade met rosbiefrolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met lekker veel groente en rosbiefrolletjes gevuld met roomkaas en walnoot

Salade met perzik en tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Een lekkere zomerse salade met zowel hartige en zoete smaken die heel goed samen combineren. Lekker als licht hoofdgerecht of als lunch.

Spicy pizza diavola
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 baktijd
  • 2 pizza's
  • *

Durf jij deze pittige pizza met salami en rode pepers aan? Met bereiding in de oven of op de BBQ

Lasagne met salami
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten

Oosterse biefstuk spies met mango
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 5 bakken + 1 uur marineren
  • 2 personen
  • *

Makkelijke BBQ spiezen van biefstuk gemarineerd in een Oosterse marinade met mango en bosui

Pizza calzone
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 15 oventijd
  • 2 pizza's
  • *

Makkelijk recept voor deze goed gevulde pizza met o.a. salami, paprika en mozzarella

Salade met krokante mascarpone balletjes
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere salade als lunch of voorgerecht met romige mascarpone balletjes met een laagje amandel

Focaccia met bacon en ui
  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 min + 45 rijzen
  • 2 stuks
  • *

Hmmm, italiaans brood met een zoute en zoete topping van bacon en gekarameliseerde ui

Pizza met bacon en mango van de BBQ
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 baktijd
  • 2 stuks
  • *

De zoete smaak van de mango combineert heerlijk bij de zoute bacon, lekker uit de oven of van de BBQ

Meloensoepje met parmaham
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 stuks
  • *

Een fris en zomers voorgerecht van meloen met krokante parmaham en basilicum

Oosterse noedelsalade met biefstukpuntjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Deze Oosterse maaltijdsalade met noedels, biefstuk en mango is een heerlijk en gezond gerecht dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Pasta met geroosterde bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • *

Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus

Ovenschotel met gehaktballetjes en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 55 min + 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschotel met pasta, gehaktballetjes en broccoli valt bij (bijna) iedereen in de smaak