Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!
Stukje varkenshaas omwikkeld met spek met frisse ricotta en paprika, lekker met wat groenten en aardappeltjes.
Een heerlijke combi: smeuïge aardappelpuree met erwtjes en pittige gebakken hamblokjes
Dit gevulde broodje met ragout kun je eten als een lichte maaltijd of een uitgebreide lunch.
Deze zachte en zoete soep van wortels is heerlijk in combinatie met de iets zoute kruimels van Spaanse chorizo worst
Hollandse ovenschotel met gehakt en groenten onder een laagje van geraspte aardappel
Een snel en makkelijk recept voor heerlijke groentesoep met zelfgemaakte balletjes van rundergehakt. Traditionele, verwarmende groentesoep om lekker zelf thuis te maken. Handig voor wat extra vitamines.
Een lekkere twist: verfrissende pastasalade met zoete mango, knapperige groenten en een smaakvolle dressing. Licht, kleurrijk en perfect voor warmere dagen.
Dit hapje heeft het allemaal: het zoute van de proscuitto ham, het frisse van de appel en een romig plakje brie.
Feestelijk broodje voor de kerstbrunch met zoute parmaham, frisse granaatappel en mascarpone.
Dit makkelijke voorgerecht van dunne plakjes serranoham en mozzarella is ideaal voor de kerst
Klassieke combinatie voor tijdens kerst: met brie gevulde varkenshaas met een warme kersensaus. Feestelijk genieten met dit smaakvolle gerecht.
Spice up je gourmetavondje met deze oriëntaalse biefstukreepjes met champignons. Heerlijk gemarineerd in ketjap, rode peper, gember en knoflook. Bak dit in je gourmetpannetje in slechts 3 à 4 minuten en geniet!
Lekker als lunch of bij een kopje soep: hartig brood met blokjes ham, kaas, paprika en ui. Je kunt het ook makkelijk meenemen als tussendoortje.
Maak deze makkelijke en snelle geitenkaasmousse amuse. Een heerlijke combinatie van zachte geitenkaas mousse, vijgen en parmaham.
Dit Amerikaanse gehaktbrood met een laagje BBQ saus is een heerlijke afwisseling op de Hollandse gehaktbal
Deze makkelijke bruschetta’s zijn snel klaar en vormen een heerlijk voorgerecht of hapje. Met tomatentapenade, brie en serranoham. Maak het extra smaakvol met wat basilicum.
Gevulde aubergines op z'n Grieks! Aubergines gevuld met een heerlijk gehaktmengsel, tomaat, romige feta en smaakvolle kruiden.
Leuke prikkers met kleine mini hamburgers, een ideaal borrelhapje om uit te delen tijdens een feestje. En makkelijk zelf gemaakt!
Goed gevulde ovenschotel met gehakt, paprika en prei afgedekt met stokbrood gegratineerd met kaas
Deze gehaktballetjes in ketjapsaus zijn lekker als borrelhapje of bij een Oosterse rijsttafel. Breng variatie in je maaltijd met deze eenvoudige en heerlijke balletjes.
Met geitenkaas gevulde abrikozen omwikkeld met spek, een ideaal borrelhapje!
Lekkere gevulde puntpaprika's met tomaatjes, parmaham, knoflook en een romige pestosaus. Geniet van deze heerlijke combinatie van smaken. Buon appetito!