Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!
Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham
Deze pitabroodjes met varkensvlees zijn snel klaar en vallen bij jong en oud in de smaak!
Deze ovenschotel met courgette cannelloni gevuld met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk en koolhydraatarm
Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus
Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje
Kruidige gehaktballetjes in een licht pittige Spaanse tomatensaus, een heerlijk hapje dat niet mag ontbreken bij de tapas!
Mijn versie van de populaire Antilliaanse stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire. Lekker met rijst, aardappelen of gebakken bakbanaan.
Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika
Deze gevulde krans van croissantdeeg is een goede aanvulling op de kerstbrunch. Lekker met gehakt, feta en pistachenootjes.
Een feestelijke gekruide rollade met knoflook en laurier in een romige sjalottensaus
Geen hele kalkoen op tafel met het kerstdiner? Wat dacht je van deze kalkoenrolletjes met romige vulling!
Deze feestelijke rollade met hazelnoten en rode ui is perfect om op tafel te zetten tijdens het kerstdiner
Een heerlijke soep van aardappel en knolselderij met een crunchy bite van gebakken chorizo
Lekker spiesjes met kip, spek en ananas dat zowel warm als koud geserveerd kan worden. De combinatie van hartig en zoet is fantastisch lekker bij deze hawai spiesjes
Heerlijke snelle lunch van brood besmeerd met een romige avocado pesto, tomaat en parmaham