Vlees recepten

Vlees recepten

Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!

Italiaanse tortelloni salade
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham

Pita pulled pork met yoghurtsaus
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 3 personen
  • *

Deze pitabroodjes met varkensvlees zijn snel klaar en vallen bij jong en oud in de smaak!

Flammkuchen met champignons
  • Hapjes en snacks
  • 30 min + 15 oventijd + 1 uur rijzen
  • 2 grote
  • *

En krokante dunne bodem met een romige topping en spek en champignons

Ovenschotel met courgetterolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 25 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • *

Deze ovenschotel met courgette cannelloni gevuld met spinazie in tomatensaus ziet er niet alleen leuk uit maar is ook heerlijk en koolhydraatarm

Oosterse pitabroodjes met runderreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 stuks
  • *

Makkelijk en snel recept voor pitabroodjes gevulde met vlees en groenten kort gebakken in woksaus

Snelle goulashsoep met balletjes
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • *

Goed gevulde maaltijdsoep met gehaktballetjes, paprika en aardappel, klaar in nog geen uurtje

Albondigas - Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus
  • Bijgerecht
  • 45 min
  • 4 - 6 personen
  • *

Kruidige gehaktballetjes in een licht pittige Spaanse tomatensaus, een heerlijk hapje dat niet mag ontbreken bij de tapas!

Stoba (Caribische stoofschotel)
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 3 uur wachten
  • 4 a 5 personen
  • *

Mijn versie van de populaire Antilliaanse stoofschotel met rundvlees en pruimen afkomstig van o.a. Bonaire. Lekker met rijst, aardappelen of gebakken bakbanaan.

Mini bief spiesjes
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Gezond hapje van gebakken bief aan een spiesje met een salsa van mango en paprika

Hartige krans met gehakt
  • Lunch recept
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 10 - 12 stukken
  • *

Deze gevulde krans van croissantdeeg is een goede aanvulling op de kerstbrunch. Lekker met gehakt, feta en pistachenootjes.

Rollade met sjalottensaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • *

Een feestelijke gekruide rollade met knoflook en laurier in een romige sjalottensaus

Kalkoenrolletjes met abrikozen
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 20 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Geen hele kalkoen op tafel met het kerstdiner? Wat dacht je van deze kalkoenrolletjes met romige vulling!

Rollade met rode ui
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 45 oventijd
  • 4 rollade
  • *

Deze feestelijke rollade met hazelnoten en rode ui is perfect om op tafel te zetten tijdens het kerstdiner

Romige aardappel tijm soep
  • Voorgerecht
  • 45 min
  • 6 personen
  • *

Een heerlijke soep van aardappel en knolselderij met een crunchy bite van gebakken chorizo

Toastjes met serranoham
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 10 stuks
  • *

Kleine hapjes om uit te delen met mozzarella, serranoham en tomaat

Kip Hawaï spiesjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 15 min
  • 16 stuks
  • *

Lekker spiesjes met kip, spek en ananas dat zowel warm als koud geserveerd kan worden. De combinatie van hartig en zoet is fantastisch lekker bij deze hawai spiesjes

Aardappel spinazie schotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 40 oventijd
  • 4 personen
  • *

Romige aardappel ovenschotel met spinazie, ham en kaas

Stroganoff met balletjes
  • Hoofdgerecht
  • 55 min
  • 4 personen
  • *

Gehaktballetjes in een romige stroganoffsaus met paprika en champignons

Broodje met avocado pesto
  • Lunch recept
  • 10 min
  • 2 broodjes
  • *

Heerlijke snelle lunch van brood besmeerd met een romige avocado pesto, tomaat en parmaham

Winterse burger met rode biet
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 stuks
  • *

Verwarmende burger met gebakken appel, rode biet en blauwe kaas

Hartige galette met aubergine
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • *

Hartige taart gevuld met ham, aubergine en ricotta

Pasta met kip en mascarponesaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pasta in een romige saus met blokjes kip en paprika

Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Een smakelijke boerenkoolstamppot met een Italiaanse twist door de pesto en zongedroogde tomaatjes.

Gevulde dadels
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 12 stuks
  • *

Een heerlijke snack voor op een borrelplankje of bij een kaasplankje