Vlees recepten

Vlees recepten

Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!

Broodje met speklap van de bbq
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 1 uur wachten
  • 5 stuks
  • *

Heerlijk gemarineerd speklapje van de bbq op een knapperig broodje met groenten

Spinazie salade met varkenshaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Lichte maaltijdsalade met spinazie en ananas en Oosters gemarineerde varkenshaas

Pizza stokbrood van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 20 min
  • 1 brood
  • *

Knapperig brood met tomatensaus, ham en kaas. Lekker als bijgerecht of als borrelhapje tijdens de BBQ.

Ovenschotel met gehakt en snijbonen
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 25 oventijd
  • 4 personen
  • *

Gehakt met snijbonen en tomaat onder een laagje aardappelpuree met een Indiase twist

Gevuld stokbrood met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min
  • 6 stuks
  • *

Lekkere lunch of simpele maaltijd: gegratineerde stokbroodjes met gehakt en groenten

Gegratineerde schnitzel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Pimp je schnitzel en garneer deze met groente en lekker veel gegratineerde kaas

Asperges met ham en mozzarella
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Lekker en simpel voorgerechtje voor een Italiaanse maaltijd zoals een pasta

Varkenshaas uit de Airfryer
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 14 min
  • 2 personen
  • *

Deze varkenshaas uit de Airfryer is super mals van binnen en lekker krokant van buiten!

Varkenshaasmedaillon BBQ spies
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 10 min + 5 wachten
  • 4 stuks
  • *

Malse varkenshaas spiezen omwikkeld met spek en afgewisseld met paprika

Bruschetta met parmaham en perzik
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Knapperig zomers broodje met parmaham en perzik, lekker als starter van je Italiaanse avondje

Kofte met yoghurt en komkommersalade
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 4 personen
  • *

Gegrilde kruidige gehaktballetjes met pitabrood, salade en sauzen

Zweedse balletjes met aardappelsalade
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Scandinavisch gerecht van kruidige gehaktballetjes met een aardappelsalade met rode biet

Zelfgemaakte gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Met maar 6 ingrediënten maak je deze romige en smaakvolle gorgonzolasaus, lekker bij pasta of een stukje vlees zoals biefstuk

Aardappel waaiers met chorizo
  • Bijgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Leuk bijgerecht van aardappels met chorizo uit de oven

Pasta bolognese taart
  • Hoofdgerecht
  • 50 min + 35 oventijd
  • 6 personen
  • *

Serveer je pastagerecht eens op een originele manier met deze pastataart van rigatoni pasta en bolognesesaus

Gevulde avocado met ei
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 15 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekkere gevulde avocado’s met ei en spek, ook lekker voor bij de paasbrunch

Mini quiche met spek en ananas
  • Lunch recept
  • 25 min + 25 oventijd
  • 10 stuks
  • *

Het zoute van de spek en het fris zoete van ananas combineren heerlijk in deze mini quiches

Hamlap met ananas
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 5 oventijd
  • 4 stuks
  • *

Heerlijke combi van gemarineerde hamlappen met frisse ananas onder een gegratineerd laagje kaas

Gevulde gehaktballetjes met mozzarella
  • Bijgerecht
  • 20 min + 20 min
  • 8 stuks
  • *

Lekker borrelhapje: kruidige gehaktballetjes gevuld met een balletje mozzarella

Ovenschotel met gehakt en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Kruidig gehakt onder een laagje aardappelpuree met gegratineerde broccoli

Courgette filodeeg taart
  • Lunch recept
  • 25 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • *

Krokante hartige taart met een zachte vulling van ricotta en courgette linten, heerlijk recept voor Pasen!

Spaanse vis met serranoham
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 15 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Vis uit de oven met Spaanse ham, olijven en paprika. Lekker bij de tapas of samen met patatas bravas.

Koolrolletjes met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 35 oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijk koolhydraatarm ovenrecept voor Chinese koolrolletjes in tomatensaus gevuld met gehakt

Peer met ricotta en ham
  • Voorgerecht
  • 15 min + 5 oventijd
  • 4 personen
  • *

Dit heerlijke voorgerecht van zoete gekarameliseerde peer met ham en ricotta is heel eenvoudig zelf te maken.