Voorgerechten

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, tartaar, soep, zalmbonbons, carpaccio en bruschetta’s.

Griekse salade
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 3 personen
  • *

Frisse Griekse salade met olijven, feta, tomaat en oregano dressing, lekker voor bij de barbecue of een stukje vlees of vis

Klassieke gazpacho
  • Voorgerecht
  • 10 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Deze perfecte koude Spaanse soep, ofwel gazpacho, bereid je in een paar minuten en is gemaakt van o.a. tomaat, komkommer en knoflook, ideaal op een warme dag!

Italiaanse salade
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijke Italiaanse salade met tomaat en mozzarella en een lekkere lichte dressing, een ideaal bijgerecht bij een stukje vlees of vis

Tartaar van mango en avocado
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 stuks
  • *

Een frisse tartaar van mango met romige avocado is een perfect zomers voorgerecht

Mini wrap hoorntjes met salade
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 8 stuks
  • *

Deze mini wrap hoorntjes zijn een lekker en gezond hapje met romige avocado en een Mexicaanse salade, lekker als tussendoortje of borrelhapje

Aspergesoep met zalm
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Romige aspergesoep van witte asperges met een heerlijke toevoeging van gerookte zalm

Gazpacho met meloen
  • Voorgerecht
  • 15 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Een lekkere koude gazpacho soep met een lichtzoete en frisse smaak van meloen en munt, een perfecte amuse.

Salade met gefrituurde geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte krokante rondjes geitenkaas op een bedje van frisse salade met paprika

Italiaans voorgerecht in een glaasje
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Dit voorgerecht met tomaat, mozzarella en rauwe ham is past perfect bij een Italiaans diner

Gevulde champignons met truffelrisotto
  • Voorgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.

Salade met carpaccio en truffeldressing
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met deze feestelijke en snelle carpaccio salade tover je een instant smile tevoorschijn bij je tafelgenoten!

Coquilles met zoete aardappelpuree
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Dit voorgerecht voor Kerst is een heerlijke combi van smeuïge puree met een frisse sint jacobsschelp

Kipcocktail met sinaasappel
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Feestelijk maar toch heel simpel voorgerecht van gerookte kip met sinaasappel en een kerrie dressing in een glaasje

Bruschetta’s met biefstuk
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Een heerlijk hapje of voorgerecht van knapperige broodjes met plakjes biefstuk en Parmezaanse kaas om het diner mee te beginnen of om lekker te borrelen.

Paddenstoelenbouillon
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4-6 personen
  • *

Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!

Gegratineerde knoflook champignons
  • Voorgerecht
  • 10 min + 5 min oventijd
  • 1 schaaltje
  • *

Een heerlijk hapje van champignons met knoflook onder een laagje Parmezaanse kaas.

Broccolisoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met dit eenvoudige basisrecept maak je zelf in 20 minuten deze lekkere verse broccolisoep, inclusief een handige stap voor stap video

Tomatensoep met pesto broodjes
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zelfgemaakte tomatensoep met verse basilicum en gegratineerde pesto broodjes.

Gevulde tomaten met pesto risotto
  • Voorgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 5 stuks
  • *

Deze gevulde tomaten met Italiaanse twist zijn een heerlijk hapje of bijgerecht.

Frisse komkommersoep met avocado
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze frisse koude komkommersoep wordt lekker romig van smaak door de avocado, heerlijk tijdens zomerse temperaturen.

Bruschetta’s van de Big Green Egg
  • Voorgerecht
  • 30 min + 30 min marineren
  • 10 stuks
  • *

Heerlijke gemarineerde garnalen met chilipeper van de Big Green Egg BBQ met een romige guacamole op een knapperig broodje.

Bruschetta salade
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Een salade van knapperig geroosterd brood met gemarineerde tomaatjes.

Snijbonensoep met courgette
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Zoete puntpaprika soep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is