Tomaat

De tomaat is groentevrucht afkomstig van de tomatenplant. De rijpe vrucht kun je eten, is heel gezond en bevat veel vitaminen en de antioxidant lycopeen. De rest van de plant is giftig en behoort tot het geslacht nachtschade. Tomaatjes kunnen variëren van een bittere smaak tot een zoete smaak en zijn heerlijk in bijna alle gerechten.

Panini met mozzarella
  • Lunch
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zelfgemaakte Italiaanse panini met tomaat, mozzarella, balsamico en basilicum.

Plaatpizza met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Vegetarische plaatpizza met tomaat, rode ui, geitenkaas en basilicum om van te smullen.

Zaalouk (auberginepuree)
  • Voorgerecht
  • 60 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Een lekkere puree van tomaten en aubergine uit de Marokkaanse keuken die zowel als voorgerecht als bijgerecht opgediend kan worden

Broodstengels met dip
  • Hapjes en snacks
  • 40 MIN + 60 OVENTIJD
  • CA 20 STENGELS 
  • **

Bloody mary soep
  • Voorgerecht
  • 5 min + 20 min oventijd
  • 4 personen
  • **

De Bloody Mary soep is geinspireerd op de gelijknamige Bloody Mary cocktail.

Spaghetti garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • **

Pasta met garnalen en tomaatjes in 20 minuten klaar

Amusehapje met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat.

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • **

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd