De lekkerste recepten van Nederlandse bodem, van stamppot, ovenschotels en heerlijke soepen tot zoete Hollandse bakrecepten zoals boterkoek en tompouce. En vergeet ook pannenkoeken en poffertjes niet!
Kleine hartige taartjes met zuurkool en rookworst, een heerlijke winterse combi.
Mini taartjes met een vulling van peer en amandelspijs en een krokante topping
Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!
Deze romige ovenschotel met ui en spek is een variant op de aardappel anders
Witlof met ham en kaas is een gouden combi, zo ook in deze heerlijke quiche
Wist je dat je heel makkelijk zelf je eigen kip kerrie salade maakt? Lekker voor tijdens de lunch of op een toastje tijdens een feestje
Mexicaanse en Hollandse keuken in één: chili con carne met aardappeltjes en kaas uit de oven!
Shoarma is niet alleen lekker in een broodje maar ook in een ovenschotel met puree en paprika.
Zelfgemaakte krokante schnitzels van vis met een roerbak van aardappel en broccoli
Een frisse asperge salade voor op brood of bij de borrel op een toastje. Dit is een echte Hollandse salade door de asperges en Hollandse garnalen.
Een stamppotje met rucola en tomaat dat lekker smaakt in de winter maar ook in de lente
Heerlijke vegetarische plaattaart met witte asperges in combinatie met gekookt ei en geitenkaas.
Smeuïge gefrituurde stamppot in een krokant jasje. Leuk om te serveren op een borrel.
Deze makkelijke en gezonde stamppot met gegrilde kip staat in 30 minuten op tafel. Eet smakelijk!
Geen ragout uit een blikje of pakje maar lekker zelfgemaakt en in 20 minuten klaar
Gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg. Lekker met sinterklaas of de feestdagen
Een smakelijke boerenkoolstamppot met een Italiaanse twist door de pesto en zongedroogde tomaatjes.
Laat de oven zijn werk doen en maak aardappels, vlees en groenten super makkelijk en snel van de bakplaat