Salade met burrata en perzik
Een zomerse salade met burrata en perzik. Een heerlijke combinatie van sappige perzikpartjes, romige burrata en knapperige sla. Maak de salade af met pijnboompitten, verse basilicum en wat balsamicocrème. In slechts 10 minuten op tafel en ideaal als voorgerecht, lunch of bijgerecht.
10 M
Ingrediënten
Voor personen
-
2 perziken
-
2 burrata
-
50 gr sla
-
4 eetlepels pijnboompitten
-
verse basilicum
-
2 kneepjes balsamicocrème
-
150 gr cherrytomaatjes
-
snufje zwarte peper
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de perziken en tomaatjes in partjes.
-
Verdeel de sla over borden of in een grote kom. Voeg de partjes perzik en tomaatjes toe.
-
Scheur of snijd de burrata in stukjes en verdeel ook over de salade.
-
Druppel wat van de balsamicocrème er over. Bestrooi met pijnboompitten en maak het af met wat verse basilicum en snufje zwarte peper.
-
Tip: lekker met wat stokbrood voor erbij.
Heeft het gesmaakt?
14 stemmen
Ook lekker