Salade met burrata en perzik

Een zomerse salade met burrata en perzik. Een heerlijke combinatie van sappige perzikpartjes, romige burrata en knapperige sla. Maak de salade af met pijnboompitten, verse basilicum en wat balsamicocrème. In slechts 10 minuten op tafel en ideaal als voorgerecht, lunch of bijgerecht.

Voorgerecht 10 min

ingrediënten

voor 2 personen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de perziken en tomaatjes in partjes.

  2. Verdeel de sla over borden of in een grote kom. Voeg de partjes perzik en tomaatjes toe.

  3. Scheur of snijd de burrata in stukjes en verdeel ook over de salade.

  4. Druppel wat van de balsamicocrème er over. Bestrooi met pijnboompitten en maak het af met wat verse basilicum en snufje zwarte peper.

  5. Tip: lekker met wat stokbrood voor erbij.

Heeft het gesmaakt?
11 stemmen Bedankt voor je stem!

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!