Vis recepten

Vis recepten

Heerlijke recepten met vis en zeevruchten uit de oven, pan of bbq. Een lekker gegrilde witvis of vispannetje. Je vindt hier voorgerechten en hoofdgerechten zoals zalm uit de oven, paella met garnalen, ovenschotel met tonijn of krabsalade. Maar denk ook eens aan mosselen of coquilles!

Kabeljauw met olijventapenade
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 12 stuks
  • *

Heerlijke tapashapje van stukjes gebakken kabeljauw met olijventapenade en serranoham

Pizza met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 2 stuks
  • *

Pizza met een romige laag mascarpone, rode ui en gerookte zalm, klinkt dat niet heerlijk!

Filodeegtaartjes met zalm
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 9 stuks
  • *

Lekkere krokante filodeegbakjes gevuld met frisse ricotta en gerookte zalm. Een lekker hapje voor op een feestje of bij een high tea of lunch

Zalm met sinaasappel uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Wist je dat zalm heerlijk smaakt in combinatie met sinaasappel, probeer het in dit makkelijke recept uit de oven

Vis met citroen uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 12 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Lekker en makkelijk recept voor vis uit de oven met de frisse smaak van citroen en peterselie, lekker met wat aardappeltjes en een salade

Tjap tjoy
  • Bijgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Maak nu makkelijk thuis dit lekkere verse Chinese groenterecept met ingrediënten uit de supermarkt.

Garnalenkroketjes
  • Hapjes en snacks
  • 50 min + 45 min wachten
  • 12 stuks
  • *

Bij een gezellig avondje horen deze lekkere tapasnhapjes van kroketjes gevuld met een romige ragout met garnalen. Nu makkelijk zelf gemaakt met dit recept.

Preischotel met zalm
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke ovenschotel van laagjes aardappel, prei en zalm in een romige saus gegratineerd met kaas

Wraprolletjes met zalm
  • Lunch recept
  • 25 min + opstijven
  • 24 stuks
  • *

Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea

Blini met zalm
  • Voorgerecht
  • 40 min + 30 min wachten
  • 20 stuks
  • *

Maak zelf deze lekkere blini hapjes. Kleine pannenkoekjes met een topping van frisse room en zalm. Leuk om te serveren met Kerst of oud en nieuw!

Tonijntartaar met balsamico
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Mooi voorgerecht voor je diner: tartaar van rauwe tonijn met ricotta, balsamico en pijnboompitten. Een lekkere combi van romige, hartige en krokante smaken op 1 bord.

Zalm met amandelkorst
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 10 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Heerlijke zalm met krokante en kruidige korst uit de oven met boontjes en puree, een heerlijk en makkelijke kerstrecept of voor tijdens een diner

Spaghetti met coquilles
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Pasta in roomsaus met knoflook en erwtjes met gebakken coquilles (sint jakobsschelpen). Een ideaal recept om te serveren tijdens een etentje of met Kerst.

Oosters zalm gourmetpannetje
  • Bijgerecht
  • 10 min
  • 2 pannetjes
  • *

Het is lekker gourmetten met dit makkelijke Oosters zalmpannetje met verse zalm, sojasaus en bosui.

Ovenschotel met tonijn
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke Italiaanse ovenschotel met pasta, tonijn uit blik en aubergine onder een gegratineerd laagje kaas

Mosselen koken op klassieke wijze
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2-3 personen
  • *

Makkelijke basisrecept voor mosselen met groenten gekookt in witte wijn inclusief veel handige tips en stap voor stap foto’s

Kabeljauw met pijnboompitten korstje
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 20 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere vis met een krokant laagje van pijnboompitten op een mengsel van spinazie, ricotta en tomaatjes uit de oven.

Pad thai
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijk Thais recept voor deze roerbak met noedels, garnalen en zelfgemaakte pad thai saus gemaakt met ingrediënten verkrijgbaar in de supermarkt

Sashimi salade met wasabi dressing
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Lekkere frisse salade met rauwe vis, komkommer en een pittige wasabi dressing

Gegrilde zalm met salsa
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Hoe lekker en kleurrijk is dit gerecht! Heerlijk gegrilde zalm met een frisse salsa van o.a. mango en komkommer geserveerd met rijst

Quiche met zalm en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere quiche van bladerdeeg met een vulling van spinazie en zalm, een heerlijke combinatie!

Pasta met garnalen en spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke romige spaghetti met spinazie en gebakken garnalen, een makkelijke en snelle maaltijd.

Salade niçoise
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Makkelijk recept voor de klassieke Franse salade niçoise met haricots verts, krieltjes, ei en tonijn

Pastasalade met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 à 4 personen
  • *

Lauwwarme salade met fusilli pasta met knoflookgarnalen en rode pesto, lekker als lunch of lichte maaltijd