Vlees recepten

Vlees recepten

Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!

Bladerdeegstengels met parmaham
  • Hapjes en snacks
  • 20 min + 20 min oventijd
  • 20 stuks
  • *

Super simpele hartige snack van bladerdeeg met parmaham, een ideaal borrelhapje voor op een feetjes! Gemaakt met maar 4 ingredienten. Serveer ze in een glas op tafel en/of met een lekkere dip er naast.

Groene asperges van de BBQ
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Op zoek naar een lekker bijgerecht met groente van de barbecue? Maak deze makkelijke gegrilde groene asperges.

Witte asperges met serranoham
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Het is weer genieten met deze witte asperges met serranoham en een heerlijke frisse dressing van yoghurt en citroen. Een lekker voorgerecht in het aspergeseizoen.

Thaise salade met biefstuk en mango
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke Thaise, frisse salade met komkommer, mango en taugé met gebakken biefstuk en een zelfgemaakte Oosterse dressing met gember en limoen.

Mini courgette pizza's
  • Hapjes en snacks
  • 15 min + 10 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Simpele en gezonde snack van plakjes courgette belegd met jouw favoriete pizza toppings. Inclusief stap voor stap foto's en video!

Ovenschotel met spitskool en rookworst
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 2 personen
  • *

Winterse ovenschotel met spitskool en paprika onder een laagje puree met rookworst

Frittata met spinazie en chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Frittata met spinazie, chorizo en tomaatjes uit de oven. Een smaakvolle en eenvoudige frittata. Perfect voor een snel en hartig gerecht!

Gevulde aardappels met spekjes
  • Voorgerecht
  • 35 min + 15 min oventijd
  • 6 stuks
  • *

Varieer eens met aardappels en vul ze met een smaakvol en romig mengsel van spekjes en bosui. Een heerlijk bij- of hoofdgerecht boordevol smaak. Geniet ervan!

Mini hamburgers met truffelmayonaise
  • Hapjes en snacks
  • 25 min
  • 6 stuks
  • *

Mini hamburgers met een verrukkelijke truffelmayonaise. Geniet van deze heerlijke combinatie van sappig vlees en luxe smaken. Perfect voor feestjes en borrels of gewoon als avondeten.

Serranoham rolletjes met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 12 stuks
  • *

Super simpel en lekker hapje wat er ook nog eens leuk uit ziet! Lekker bij de borrel of als voorgerecht.

Turkse pizza
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur 30 min
  • 5 stuks
  • *

Zelfgemaakte Turkse pizza's, ook wel lahmacun genoemd, met een laagje gehakt, paprika en tomaat

Cordon bleu
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte cordon bleu van varkenslapjes gevuld met ham, kaas met een Italiaans tintje van gedroogde tomaatjes. Een heerlijke combi!

Pasta met verse vijgen
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere combi van spaghetti met pancetta, walnoten en citroen met gegrilde vijgen en romige ricotta

Bruschetta's met carpaccio
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 stuks
  • *

Makkelijk en toch luxe hapje van geroosterde bruschetta's met truffelmayonaise en carpaccio.

Parmaham rolletjes met paprika
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 12 stuks
  • *

Leuk hapje voor op een feestje; rolletjes van parmaham, gegrilde paprika en geitenkaas met pesto

Italiaanse stoofschotel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 2 uur 30 min stoven
  • 4 personen
  • *

Heerlijke recept voor winterse stoofschotel met een Italiaans tintje

Gevulde champignons met spekjes
  • Voorgerecht
  • 30 min + 15 min oventijd
  • 15 stuks
  • *

Gevulde champignons met spekjes. Heerlijke champignons gevuld met smaakvolle spekjes. Een verrukkelijk hapje dat altijd goed in de smaak valt!

3 x canape
  • Voorgerecht
  • 50 min
  • 21 stuks
  • *

Lekker bij de borrel of om je diner mee te beginnen: makkelijk en culinair hapje van 3 verschillende toastjes met artisjokmousse, brie en een met zalm

Rosbiefrolletjes met pesto
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Ideaal voorgerecht voor een feestdag: snelle en makkelijke rolletjes van rosbief gevuld met sla en een romig pesto mengsel.

Plaatpizza Hawaï
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere zelfgemaakte pizza met ham, ananas, tomaatjes en een pittige bite van rode peper. Een exotische combinatie op een knapperige pizzabodem. Bestrooi met geraspte mozzarella en citroenrasp voor een frisse touch. Een heerlijke traktatie om te delen met vrienden en familie!

Salade met vijgen
  • Voorgerecht
  • 15 min
  • 4 personen
  • *

Makkelijke herfstsalade met verse vijgen, peer, parmaham en geitenkaas met een frisse honingdressing.

Vijgen met ricotta en spek
  • Voorgerecht
  • 25 min + 8 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje van spek. Ook lekker als tapasgerecht.

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.

Gemarineerde spekfakkel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 1 uur marineren
  • 8 stuks
  • *

Geniet van een sappige en smaakvolle spies van op Oosterse wijze gemarineerd spek. Een traktatie voor de liefhebbers van gegrild vlees!