In het najaar en winter is een bordje stoofvlees heerlijk, maar hoe krijg je nu het allerlekkerste en meest zachte stoofvlees? In deze blog vertel ik 5 belangrijke tips.
Havermout is ontzettend gezond en eenvoudig te bereiden voor een snel ontbijt, tussendoortje of nagerecht. Bekijk hier eindeloze variaties met havermout.
Bakker is erg leuk en lekker, maar meestal niet erg gezond. Maak gebruik van deze tips om je bakrecepten gezonder te maken, zodat jij verantwoord kunt snacken.
Zonder schuldgevoel genieten van een taartje, cakeje of brownies? Dat kan met deze lekkere en verantwoorde bakrecepten die minder geraffineerde suikers bevatten en meer voedzame ingrediënten en zelfs groenten.
In de winter heb je snel kans op een vitamine D te kort. Maar waarom is deze vitamine zo belangrijk en in welke producten zit veel vitamine D? In deze blog vind je de antwoorden en deel ik 10 lekkere recepten die vitamine D bevatten.
The more the merrier. Tapas met Kerst betekent een huis vol met mensen en een tafel vol met gerechten. Bekijk de Kerst tapas top 10.
Hoewel Kerst er dit jaar wat anders uitziet is het toch leuk om voor een klein gezelschap uit te pakken. En dan is deze Kerst trifle in glaasjes een echte aanrader om het diner mee af te sluiten! In deze blog deel ik het complete recept.
Tiramisu is een traditioneel Italiaans dessert met espresso en cacao en het is ontzettend populair. Toch zijn er zoveel verschillende mogelijkheden en verrassende twists om dit klassieke recept te maken. Dit zijn 10 lekkere varianten.
Nothing beats a classic. Kook met Kerst een van deze klassieke kerstrecepten. Wij zetten er 10 voor je bij elkaar.
Nooit meer mislukte appeltaart! In deze blog deel ik heel veel handige tips én het recept voor de lekkerste appeltaart! Samen met meesterbakker Hans Spitsbaard dook ik de keuken in en zetten we alles stap voor stap op film. Het resultaat was de lekkerste appeltaart die ik ooit gegeten heb.
Zelf brood maken hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Met deze 10 recepten maak je zelf een heerlijk vers brood, soms al binnen 30 minuten.
Het is weer tijd voor een leuke en lekkere boekreview. Deze keer en mooi nieuw boek van de zussen Najat en Nadia van de populaire Facebookgroep Kookmutsjes. En ik deel het recept van hun chebakia boterkoek.
Nu de herfst in volle gang is heb ik een heerlijk recept voor jullie, namelijk een curry met pompoen en spinazie. Echt comfort food waar je lekker bij opwarmt en met lekker veel groenten.
De afgelopen tijd kwamen er een heleboel nieuwe kookboeken op de markt naast mijn eigen boek. En eentje die ik graag wil uitlichten is die van Charlies kitchen. Ik vertel je er meer over in deze blog en deel het recept voor gevulde courgettes met bloemkoolcouscous.
Wil je echt lekker lunchen en eens iets anders eten dan een bammetje? Maak dan deze heerlijke lunchwraps, ze zijn tevens makkelijk mee te nemen en zowel warm als koud lekker.
Lasagne maar dan toch heel anders! Ik hou daar van, bekende recepten in een nieuwe vorm gieten. Zo maak je met de bekende ingrediënten toch weer net even iets anders en verrassends.
Zonder al te veel pakjes en zakjes, maak je makkelijke dressings of sausjes voor bij noedel recepten. Denk aan gembersiroop, vissaus, sesamolie, limoentjes en je hebt een heerlijke marinade voor jouw Aziatisch gerecht.
Ja hoor, het is weer 21 september en dat betekend dat ik weer een jaartje ouder ben geworden. In deze blog vertel ik meer over het ouder worden en deel ik het recept voor mijn verjaardagstaart.
Yes, eindelijk is het zo ver! Vandaag komt mijn allereerste kookboek officieel uit. En in deze blog deel ik een nieuwe kookvideo waar ik een recept maak uit het boek.
Zout is de bekendste smaakmaker in gerechten, maar je kunt ook gauw te veel zout binnen krijgen. Of misschien volg je een zoutarm dieet. In deze blog vind je veel handige tips om zonder zout toch lekker en smaakvol te eten en je vind er een heerlijk recept voor gevulde aubergines zonder zout.
Deze keer deel ik een bijzonder lekker gerecht met jullie: blokjes geroosterde zoete aardappel met bolognesesaus uit de oven met een frisse Italiaanse topping.
Wat houd het FODMAP precies in? En waar moet je allemaal op letten? In deze blog vind je informatie, handige tips en bovendien 10 FODMAP proof recepten
Dat je zonder vlees of zuivel ook heerlijk en gevarieerd kunt eten bewijst dit nieuwe kookboek Gewoon Vegan. In deze blog vertel ik er meer over en deel ik het recept voor mini wraps met een heerlijke plantaardige topping.