Vegetarische kerstmenu’s
Een zelfgemaakte rollade van pasta gevuld met romige spinazie en pompoen geserveerd met pesto. Een heerlijk vegetarisch (kerst)gerecht!
Een heerlijk en feestelijk bijgerecht of voorgerechtje van rode bieten met zachte geitenkaas en tijm.
Een feestelijk vegetarisch kerstrecept van gevulde flespompoen met spinazie, feta en cranberry’s
Een heerlijke luchtige chocolademousse die 100% plantaardig is en maar 4 ingrediënten bevat
Heerlijk vegetarisch kerstrecept van truffelrisotto met champignons omringd door courgette
Serveer deze mooie Italiaanse salade van verschillende soorten tomaat met een bol zachte burrata en je bent in heaven!
Het perfecte vegetarische kerstrecept! Deze vegetarische wellington bestaat uit verschillende groenten zoals spinazie en pastinaak en is omwikkeld met een krokant laagje bladerdeeg
Heerlijk smeuïge risotto met truffel die erg makkelijk is om te maken en ideaal is voor een gezellig dinertje. Ik gebruikte truffeltapenade, maar je kunt ook nog wat extra verse truffel toevoegen.
Maak maar met 3 ingrediënten zelf deze viennetta ijstaart met laagjes roomijs en pure chocolade
Deze heerlijke winterse soep met pastinaak is lekker romig van smaak en bevat een geheim ingredient om hem extra lekker te maken
Een heerlijk en feestelijk recept voor deze vegan pavlova met chocolade swirl, kokosroom en vers fruit.
Een vegetarische tartaar van rode biet, met balsamico, een crème van geitenkaas en pistachenoten. Perfecte start van je (vegetarische) diner voor de feestdagen.
Op de kop gebakken gekarameliseerde witlof bladerdeegtaart uit de oven met sinaasappel en geitenkaas.
Heerlijke ovenschotel met spruitjes, pompoen en cranberries en een krokant laagje bladerdeeg met uitgestoken sterren. Leuk om te serveren met kerst.
Heerlijk fris voorgerecht van flinterdunne plakjes watermeloen met een citroendressing en pistachenootjes.
Een heerlijk bijgerecht voor een diner of kerst van gemarineerde bloemkool met een heerlijke frisse topping van yoghurt en granaatappelpitten.
Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.
Goed gevulde rol van knapperig bladerdeeg gevuld met appel, kaneel, rozijnen en walnoten. Lekker met ijs of slagroom als gebak, maar ook als toetje.
Super makkelijke salade met stoofpeer en geitenkaas voor een feestelijke start van het kerstdiner
Vegetarisch recept voor schnitzels van plakken aubergine in een krokant jasje geserveerd met zoete aardappelpuree en tomaatjes