Van paddenstoelen, rode kool en pompoen tot braam en peer: proef de herfst met de lekkerste herfstrecepten. Maak de recepten makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, ovenschotel of een quiche met pompoen bijvoorbeeld.
Veel verse vijgen uit de tuin? Maak er vijgenjam van met een vleugje kaneel en gember. Makkelijk te maken en klaar in 20 minuten.
Goed gevulde en stevige maaltijdsoep met kip en rijst. Perfect voor op een stormachtige herfstdag of koude winterdag.
Lekker op de borrelplank of kaasplank: hapjes met verse vijg, parmaham en geitenkaas. Een perfecte combinatie van zoet en hartig.
Heerlijke luchtige en dikke pannenkoekjes met herfstige smaken van kaneel en gember
Deze quiche is helemaal vegetarisch en bevat lekker veel groenten zoals pompoen, courgette en pastinaak
Deze wrap tosti's hebben een winterse twist door de rode biet, boerenkool en geitenkaas
Dit herfstige gerecht bestaat uit grote champignons gevuld met verschillende soorten kaas omhuld met knapperig bladerdeeg
Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!
Een heerlijke vegetarische ovenschotel met rode biet, een romige ricottasaus en crunchy walnoten
Deze vegetarisch gevulde pitabroodjes zijn heerlijk als snelle maaltijd of lunch
Een heerlijk herfstrecept van gevulde grote champignons met een romige risotto met pompoen gegratineerd met Parmezaanse kaas uit de oven.
Dit gerecht is onwijs herfstig met paddenstoelen, blauwe kaas, spinazie en natuurlijk de gnocchi.
Een heerlijk vegetarische maaltje van zachte gnocchi in een licht pittige pompoensaus
Een zachte stoofschotel met rundvlees, abrikozen en aubergines. Heerlijk gekruid met kaneel en komijn en geserveerd met couscous.
Witlof met ham en kaas is een gouden combi, zo ook in deze heerlijke quiche
Deze maaltijdsoep is lekker herfstig door de pompoen, met een vleugje tomaat en pulled chicken als topping. Met het stokbrood kun je lekker in de soep dippen.
Een knapperig broodje met geroosterde pompoen en salie op een laagje geitenkaas. Klinkt goed toch?