Bijna iedereen houdt van de Italiaanse keuken. Van pasta’s zoals lasagne, spaghetti en gnocchi tot risotto, antipasti hapjes en bruschetta. Of ga voor een lekkere pizza! Hier vind je authentieke Italiaanse recepten én zelfbedachte gerechten met een Italiaanse twist. Als afsluiter mag tiramisu of panna cotta niet ontbreken.
Een heerlijke Italiaanse ovenschotel vol met groenten, een beetje pittig en met romige gesmolten mozzarella. En dat allemaal vanaf €2,64,- per persoon. Lekker toch?
Heerlijke frisse Italiaanse broodsalade met focaccia, tomaatjes, mozzarella en verse basilicum met een heerlijke makkelijke dressing.
Met polenta en amandelmeel maak je deze heerlijke met honing gezoete cake met de smaken citroen en verse tijm. Serveer het met een makkelijk te bereiden blauwe bessensaus. Ook fijn, de cake is gluten- en lactosevrij.
Serveer deze mooie Italiaanse salade van verschillende soorten tomaat met een bol zachte burrata en je bent in heaven!
Zin in pizza calzone, maar mag het ietsje goedkoper? Dit budgetproof recept is makkelijk te maken en kost je ongeveer €3,20 per persoon.
Een heerlijke pasta met tomatensaus en knapperige stukjes courgette in een laagje Parmezaanse kaas en geraspte mozzarella.
Supermakkelijk en snel receptje in 15 minuten van tagliatelle pasta in een romige pestosaus met courgette en tomaatjes.
Deze ovenschotel met cannelloni pasta gevuld met gehakt en paprika is perfect voor een doordeweekse dag
Een heerlijke pizza met mooie contrasterende smaken zoals zoetzure citroen, romige ricotta, zoute ansjovis, zoete tomatensaus en natuurlijk gegrilde groene asperges.
Lekkere en makkelijke pastaschotel met pesto, courgette, tomaatjes en mozzarella uit de oven. In 35 minuten voorbereid om in de oven te gaan.
Glutenvrij koken hoeft niet moeilijk te zijn. Met glutenvrije fusilli zet je in 20 minuten deze heerlijke tomatenpasta op tafel.
Deze Italiaanse pastaschotel met zelfgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus en lekker veel mozzarella is ultiem genieten.
Steel de show aan tafel en serveer deze mooie open lasagne met tomatensaus, ricotta en verse spinazie.
Makkelijk recept voor romige risotto met gerookte kip en courgette inclusief een aantal handige tips voor het maken van risotto, zodat die altijd lukt.
Een échte Italiaanse klassieker, maar dan 100% plantaardig. De vegan pasta carbonara. Spaghetti met een romige saus en kokos bacon.
Krokante bruschetta's met gegrilde groene asperges op een laagje roomkaas met pesto. Extra lekker met wat extra Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Een populair dessert met een lekkere twist van hazelnootpasta. Dat is dubbel genieten en makkelijk zelf gemaakt.
Een lekkere groene pasta met asperges en erwtjes in een romige pestosaus die lekker fris smaakt door de toegevoegde citroen.
Makkelijk en gezond vispakketje met groente, basilicum en pijnboompitten uit de oven of van de barbecue. Lekker met balsamico azijn.
Ontdek onze heerlijke pasta met zeevruchten, een smaakvol hoofdgerecht met garnalen, mosselen en een vleugje witte wijn. Perfect voor een lekkere avondmaaltijd.
Lekkere koolhydraatarme pizza’s gemaakt van aubergines. Extra veel groenten en met een lekkere pizza smaak door de saus, mozzarella en basilicum.
Het traditionele recept voor lasagne bolognese met een kruidige gehaktsaus en een romige bechamelsaus.
Lekker om mee te dippen of bij de soep te serveren: zelfgemaakte broodstengels. Gemaakt en gebakken in 25 minuten.