Soepen

Soepen

Soep maken is erg makkelijk. Je hebt snel wat lekkers op tafel staan als voorgerecht of als opknapper tijdens de lunch. Soep maak je vaak met groente, waardoor het gezond is en je meteen extra vitamines binnenkrijgt. Handig, want ook kinderen krijgen zo een extra portie groente binnen.

Romige maaltijdsoep met rijst
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Goed gevulde en stevige maaltijdsoep met kip en rijst. Perfect voor op een stormachtige herfstdag of koude winterdag.

Mosterdsoep - romig en licht pittig
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere romige soep op basis van aardappel en prei met een licht pittige smaak van mosterd

Venkelsoep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een lekker romige soep met anijsachtige smaak op basis van verse venkel en aardappel die binnen een half uurtje op tafel staat.

Klassieke gazpacho
  • Voorgerecht
  • 10 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Deze perfecte koude Spaanse soep, ofwel gazpacho, bereid je in een paar minuten en is gemaakt van o.a. tomaat, komkommer en knoflook, ideaal op een warme dag!

Harira soep
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Deze Marokkaanse soep is gevuld met linzen en kikkererwten en op smaak gemaakt harissa

Aspergesoep met zalm
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Romige aspergesoep van witte asperges met een heerlijke toevoeging van gerookte zalm

Italiaanse groentesoep
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4-6 porties
  • *

Deze Italiaanse tomatensoep bevat veel groenten en gehaktballetjes met pesto

Gazpacho met meloen
  • Voorgerecht
  • 15 min + 1 uur wachten
  • 4-6 personen
  • *

Een lekkere koude gazpacho soep met een lichtzoete en frisse smaak van meloen en munt, een perfecte amuse.

Erwtensoep met kip
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • *

Door de rookworst te vervangen door gerookte kip is deze erwtensoep lekker licht en minder vet maar nog steeds heerlijk van smaak

Vegetarische erwtensoep
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 1,5 uur koken
  • 4-6 personen
  • *

Lekkere verse dikke vegan erwtensoep zonder vlees maar met veel winterse groenten zoals knolselderij en pompoen

Quinoa soep met zoete aardappel
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • *

Een gezonde en voedzame maaltijdsoep met zoete aardappel en quinoa die tevens vegetarisch is

Paddenstoelenbouillon
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4-6 personen
  • *

Een heldere bouillonsoep met paddenstoelen en knoflook croutons, heerlijk voor in de herfst!

Thaise noedelsoep met visballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 3-4 personen
  • *

Lekkere maaltijdsoep van kruidige visballetjes van kabeljauw in een gevulde soep met noedels.

Broccolisoep
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Met dit eenvoudige basisrecept maak je zelf in 20 minuten deze lekkere verse broccolisoep, inclusief een handige stap voor stap video

Tomatensoep met pesto broodjes
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zelfgemaakte tomatensoep met verse basilicum en gegratineerde pesto broodjes.

Frisse komkommersoep met avocado
  • Voorgerecht
  • 10 min
  • 4 stuks
  • *

Deze frisse koude komkommersoep wordt lekker romig van smaak door de avocado, heerlijk tijdens zomerse temperaturen.

Chinese tomatensoep met kip
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Maak nu zelf deze heerlijke Chinese tomatensoep zonder pakje of zakje met verse groenten en kip.

Noedelsoep vegetarisch
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2-3 personen
  • *

Heerlijk Aziatisch noedelsoep recept met sperziebonen, paddenstoelen en krokante gebakken tempeh.

Snijbonensoep met courgette
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Wist je dat je met snijbonen een heerlijke soep kunt maken? Lekker met wat uitgebakken spek!

Zoete puntpaprika soep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Verse soep gemaakt van puntpaprika en zoete aardappel waardoor hij een tikje zoet van smaak is

Romige kippensoep met champignons
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Van een kommetje van deze kippensoep met champignons knap je weer op!

Pompoensoep met kip
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 6 personen
  • *

Deze maaltijdsoep is lekker herfstig door de pompoen, met een vleugje tomaat en pulled chicken als topping. Met het stokbrood kun je lekker in de soep dippen.

Broccoleaf soep met kokos
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Broccoleaf zijn de bladeren van broccoli die zacht en mild van smaak zijn en super gezond

Paprikasoep met gebakken spekjes
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Heerlijke soep van tomaat en paprika in combinatie met krokant gebakken spekjes