Vlees recepten

Vlees recepten

Wil je een vleesgerecht op tafel zetten? Je kunt alle kanten op: vlees kun je bakken, braden, grillen, koken, stoven en stomen. Je maakt er bijvoorbeeld gehaktballen van, hamburgers, een stoofpotje of bolognesesaus. Of maak eens rendang of babi pangang. De opties zijn oneindig!

Vijgen met ricotta en spek
  • Voorgerecht
  • 25 min + 8 min oventijd
  • 8 stuks
  • *

Heerlijke verse vijgen gevuld met ricotta en walnoot en een krokant korstje van spek. Ook lekker als tapasgerecht.

Gnocchi met biefstukreepjes
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastaschotel met gnocchi, sperziebonen, biefstukreepjes en tomatensaus uit de oven.

Gemarineerde spekfakkel
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 1 uur marineren
  • 8 stuks
  • *

Geniet van een sappige en smaakvolle spies van op Oosterse wijze gemarineerd spek. Een traktatie voor de liefhebbers van gegrild vlees!

Geroosterde tomatensoep
  • Voorgerecht
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Met knoflook, rode ui en tijm geroosterde tomaten uit de oven geef je een extra lekkere smaak aan je soep

Groene asperges in bladerdeeg
  • Bijgerecht
  • 25 min + 20 min oventijd
  • 4 stuks
  • *

Lekker hartig pakketje van asperges omwikkeld met ham en bladerdeeg en een korstje kaas.

Biefstuksalade met balsamicodressing
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere en snelle maaltijdsalade met appel, champignons en biefstuk met een heerlijke balsamicodressing. Maak zelf de dressing van olijfolie, balsamicoazijn, honing en een snufje peper en zout voor een verrukkelijke smaak. Hussel alles samen en geniet van de salade!

Plaatpizza met parmaham en pesto
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Rijk belegde plaatpizza met courgette, paprika, mozzarella, parmaham en zelfgemaakte pesto

Quiche met broccoli en spekjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Makkelijk recept voor heerlijke quiche met champignons, broccoli en spekjes

Varkenshaasmedaillons met peperroomsaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Malse varkenshaas omwikkeld met spek geserveerd met een romige pepersaus

Indische pasteitjes
  • Hapjes en snacks
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke met gehakt en selderij gevulde Indische pasteitjes. Lekker als bijgerecht, als snack tussendoor of bij de borrel.

Biefstuk met tomaat en aardappeltjes
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 35 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Aardappeltjes in schil met tomaten en knofl.ook uit de oven met daarop in kruidenboter gebakken biefstuk.

Jachtschotel met gehakt
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 30 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere alles in een ovenschotel met gehakt, champignons en aardappelpuree afgedekt met fris zoete appels

Tortilla pesto rolletjes
  • Hapjes en snacks
  • 20 min
  • 6 personen
  • *

Lekkere Italiaanse wraprolletjes met pesto en parmaham, een aanrader voor elk feestje!

Tortillataart
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Een heerlijke en leuke variant op gevulde Mexicaanse wraps met gehakt, ook leuk om te serveren of te maken met kinderen

Mosterd ribkarbonade
  • Hoofdgerecht
  • 15 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Ribkarbonades met mosterd en broodkruim op een bodem van krieltjes met zoete uien.

Bobotie met mango
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

In dit gerecht voor Afrikaans bobotie komen hartige en zoete smaken van mango heerlijk bij elkaar in 1 oveschotel

Pangasius in parmaham uit de oven
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 25 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Lekkere witvis in een krokant jasje van ham met groente en olijven uit de oven, een lekkere mediteraanse maaltijd