20 x hartige hapjes oud en nieuw
Deze spread gemaakt van feta en geroosterde rode paprika’s kleur heerlijk oranje. De spread is erg lekker op een toastje of stukje stokbrood
Een zelfgemaakte plantaardige kruidenroomkaas op basis van cashewnoten en geroosterde knoflook
Een super leuk en lekker bladerdeeghapje gemaakt met maar 4 ingrediënten
Krokante broodjes met een lekkere topping van gebakken paddenstoelen met Parmezaanse kaas
Lekkere snack van opgerolde pizzarolletjes met salami en paprika, een ideale borrelsnack op een feestje!
Ben jij ook meer van team hartig? Maak dan deze bladerdeegflappen met een vulling van spinazie, feta en walnoten.
Met dit recept heb je snel een lekker hapje van plakjes komkommer met zelfgemaakte tonijnsalade op tafel
Makkelijke hartige snack van nacho chips met tomaat, avocado en maïs onder lekker veel gegratineerde kaas. Een topper op elk feestje of gewoon lekker samen op de bank.
Deze kroketjes gevuld met paella rijst zijn ideaal om een restje paella mee op te maken of als lekkere Spaans hapje op een feestje
Een heerlijke borrelhapje of appetizer van knapperig bladerdeeg met een stukje romige brie en gekarameliseerde peer
Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea
Een lekker hartig hapje van zelfgemaakte krabsalade met surimi en ei geserveerd op een stukje knapperige kroepoek.
In deze blog leer je hoe je een lekkere kaasplank kunt samenstellen en wat je hier allemaal voor nodig hebt.
Deze zachte kaas in een krokante bladerdeegkorst met pecan en jam is leuk om te serveren bij de (kerst)borrel of op een kaasplankje.
Maak zelf deze lekkere blini hapjes. Kleine pannenkoekjes met een topping van frisse room en zalm. Leuk om te serveren met Kerst of oud en nieuw!
Met dit traditionele basisrecept met topping van crème fraiche, rode ui en spek maak je zelf de aller lekkerste flammkuchen!
Een heerlijk vegetarisch hapje uit de oven van gevulde champignons met risotto met truffelsmaak.
Krokante gegrilde ciabatta brood met een frisse topping van roomkaas, komkommer en zalm. Lekker bij de borrel.
Warme, romige camembert die zacht is geworden in de oven en waar de smaken van knoflook, honing en rozemarijn helemaal ingetrokken zijn. Overheerlijk om met een broodje in te dippen.
Gezellig voor bij de borrel om te delen; een plukbrood gevuld met kaas, kruidenboter en ui. En als je er een stukje uittrekt is hij extra cheesy door de mozzarella
Formidabel