Noten zijn een van de gezondste ingrediënten waar je mee kunt koken. Én ze kunnen je gerechten een heerlijke crunch geven. Kook gezond met noten door ze met mate te verwerken. Lekker door een salade of verwerk het in tussendoortjes. Ook kun je met noten heerlijke zoete bakgerechten maken zoals gevulde koeken of taarten en cakes.
Zelfgemaakte krokante rondjes geitenkaas op een bedje van frisse salade met paprika
Heerlijke preistamppot met gebakken spekjes en bovenop licht gesmolten brie met walnoten
Probeer eens deze stamppot van zoete aardappels met spinazie en zachte geitenkaas. Een heerlijke combinatie van verschillende smaken!
Deze koolhydraatarme maaltijd bestaat voor een groot gedeelte uit groenten en combineert heerlijk met de iets zoute gebakken halloumi kaas.
Deze gezonde wraps met zalm, wortel en komkommer zijn lekker snel klaar, ideaal voor een doordeweekse avond
Deze heerlijke maaltijdsalade met sperziebonen en gemarineerde kip kun je ook makkelijk vegetarisch maken.
Deze frisse hapjes met komkommer, zalm en Hüttenkäse zijn een ideale traktatie voor je bezoek.
Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!
Couscous met gegrilde groenten en kruidige gehaktballetjes met yoghurtsaus
Een lekker en gezond ontbijt (op bed): succes gegarandeerd deze Moederdag!
Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze
Deze frisse maaltijdsalade met kip, spek, mozzarella en appel is een lekkere lunch of een licht hoofdgerecht om een nieuwe week mee te beginnen.
Vegetarische en koolhydraatarme noedels van courgette in een Thaise marinade met een gebakken ei in de vorm van een omelet
Gezonde curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is en tevens helemaal vegan is!
Deze spread is heerlijk voor op een broodje, is lekker fris en een beetje krokant door de gehakte amandelen. Probeer ook eens knapperige worteltjes in de spread te dippen, lekker!
Super feestelijke hapjes met mozzarella en gerookte zalm of parmaham die binnen 10 minuten op tafel staan!
Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen
Een heerlijk bijgerecht van gegratineerde asperges met kaas dat heerlijk smaakt bij een stukje vlees of vis of wat aardappeltjes.
Frisse salade van radijs, komkommer amandel. Lekker op (stok)brood tijdens de lunch of bij de borrel!
Makkelijke ovenschotel op basis van quinoa met een smaakvolle Oosterse saus
Wist je dat je met gesmolten ijs en zelfrijzend bakmeel hele lekkere muffins maakt, makkelijk dan dit wordt het niet!