Noten

Noten

Noten zijn een van de gezondste ingrediënten waar je mee kunt koken. Én ze kunnen je gerechten een heerlijke crunch geven. Kook gezond met noten door ze met mate te verwerken. Lekker door een salade of verwerk het in tussendoortjes. Ook kun je met noten heerlijke zoete bakgerechten maken zoals gevulde koeken of taarten en cakes. 

Salade met gefrituurde geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Zelfgemaakte krokante rondjes geitenkaas op een bedje van frisse salade met paprika

Stamppot met prei met brie
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2 personen
  • *

Heerlijke preistamppot met gebakken spekjes en bovenop licht gesmolten brie met walnoten

Zoete aardappel stamppot
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Probeer eens deze stamppot van zoete aardappels met spinazie en zachte geitenkaas. Een heerlijke combinatie van verschillende smaken!

Courgette spaghetti met halloumi
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 2 personen
  • *

Deze koolhydraatarme maaltijd bestaat voor een groot gedeelte uit groenten en combineert heerlijk met de iets zoute gebakken halloumi kaas.

Frisse wraps met pulled salmon
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze gezonde wraps met zalm, wortel en komkommer zijn lekker snel klaar, ideaal voor een doordeweekse avond

Kip ketjap salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Deze heerlijke maaltijdsalade met sperziebonen en gemarineerde kip kun je ook makkelijk vegetarisch maken.

Komkommerrolletjes met zalm
  • Tussendoortjes
  • 20 min
  • 10 stuks
  • *

Deze frisse hapjes met komkommer, zalm en Hüttenkäse zijn een ideale traktatie voor je bezoek.

Kokos cheesecakejes met mango crumble
  • Nagerecht
  • 45 min + 30 oventijd
  • 12 stuks
  • *

Deze tropische cheesecakejes vormen een lekker zomers toetje, ook heerlijk na de barbecue!

Couscous met Marokkaanse balletjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Couscous met gegrilde groenten en kruidige gehaktballetjes met yoghurtsaus

Gebakken havermout met aardbeien
  • Ontbijt recept
  • 15 min + 30 oventijd
  • 2 personen
  • *

Een lekker en gezond ontbijt (op bed): succes gegarandeerd deze Moederdag!

Vegetarische aubergine stoof
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 20 min stoven
  • 2 personen
  • *

Deze vegetarische stoofschotel met aubergine is lekker als hoofdgerecht of bij een Turkse mezze

Salade met gerookte kip
  • Hoofdgerecht
  • 15 min
  • 2 personen
  • *

Deze frisse maaltijdsalade met kip, spek, mozzarella en appel is een lekkere lunch of een licht hoofdgerecht om een nieuwe week mee te beginnen.

Thaise courgette noedels met omeletrol
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Vegetarische en koolhydraatarme noedels van courgette in een Thaise marinade met een gebakken ei in de vorm van een omelet

Pompoencurry met linzen
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Gezonde curry met pompoen en linzen die makkelijk te maken is en tevens helemaal vegan is!

Carrot cake bliss balls
  • Tussendoortjes
  • 20 min + 30 min opstijven
  • 15 stuks
  • *

Gezonde snack van havermout, wortel en dadels met de smaak van carrot cake

Komkommer spread
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 1 kommetje
  • *

Deze spread is heerlijk voor op een broodje, is lekker fris en een beetje krokant door de gehakte amandelen. Probeer ook eens knapperige worteltjes in de spread te dippen, lekker!

2 x mozzarella hapjes
  • Hapjes en snacks
  • 10 min
  • 18 hapjes
  • *

Super feestelijke hapjes met mozzarella en gerookte zalm of parmaham die binnen 10 minuten op tafel staan!

Ster ravioli met truffel
  • Voorgerecht
  • 1 uur 5 min
  • 2 personen
  • *

Feestelijke vegetarische ravioli met ricotta truffel vulling en gebakken paddenstoelen

Groene asperges uit de oven met kaas
  • Bijgerecht
  • 20 min + 5 min gratineren
  • 3 personen
  • *

Een heerlijk bijgerecht van gegratineerde asperges met kaas dat heerlijk smaakt bij een stukje vlees of vis of wat aardappeltjes.

Pannenkoeken met peer en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 6 stuks
  • *

Hartige pannenkoeken met peer gevuld met rucola en geitenkaas

Toast met radijsjessalade
  • Lunch recept
  • 15 min
  • 3 kleine sneetjes brood
  • *

Frisse salade van radijs, komkommer amandel. Lekker op (stok)brood tijdens de lunch of bij de borrel!

Quinoa ovenschotel met kip en cashewnoten
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 40 min oventijd
  • 4 personen
  • *

Makkelijke ovenschotel op basis van quinoa met een smaakvolle Oosterse saus

Pecan muffins met 2 ingrediënten
  • Bakrecept
  • 10 min + 25 oventijd
  • 8 stuks
  • *

Wist je dat je met gesmolten ijs en zelfrijzend bakmeel hele lekkere muffins maakt, makkelijk dan dit wordt het niet!

Groene asperge salade met geitenkaas
  • Voorgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Een frisse salade van geschaafde groene asperges met een muntdressing