Noten

Noten

Noten zijn een van de gezondste ingrediënten van je gerechten waar je mee kunt koken. Ze kunnen je gerechten een heerlijke crunch geven. Kook gezond met noten door ze met mate te verwerken. Lekker door een salade of verwerk het in tussendoortjes. Ook kun je met noten heerlijke zoete bakgerechten maken zoals gevulde koeken of taarten. 

Camembert met cranberry
  • Hapjes en snacks
  • 10 min + 25 oventijd
  • 1 stuk
  • *

Begin de kerstborrel of kerstdiner goed met deze camembert met cranberry uit de oven

Tarte tatin met peer
  • Nagerecht
  • 35 min + 25 oventijd
  • 6 personen
  • *

Om het kerstdiner gezellig af te sluiten: een op-zijn-kop taart met peer, sinaasappelschil en tijm

Amandelstaaf
  • Bakrecept
  • 15 min + 25 min oventijd
  • 8 personen
  • *

Gevulde banketstaaf met amandelspijs en een knapperige korst van bladerdeeg. Lekker met sinterklaas of de feestdagen

Appel spijs gebakje
  • Bakrecept
  • 20 min + 20 oventijd
  • 6 stuks
  • *

Super makkelijk maar lekker gebakje van knapperig bladerdeeg met appel en spijs

Amandelspijs
  • Bakrecept
  • 10 min
  • 500 gr
  • *

Zelf amandelspijs maken is heel makkelijk en je hebt maar een paar ingredienten nodig

Gezonde chocoladetruffels met noten en kokos
  • Tussendoortjes
  • 15 min
  • 15 stuks
  • *

Van deze gezonde balletjes van dadels, noten en een laagje kokos kun je met een gerust hart snoepen.

Plaattaart met perzik
  • Bakrecept
  • 25 min + 45 oventijd + 30 wachten
  • 9 tot 12 personen
  • *

Makkelijke taart met een lekkere bodem en een zachte en zoete topping van perzik

Salade met rosbiefrolletjes
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met lekker veel groente en rosbiefrolletjes gevuld met roomkaas en walnoot

Pindakaas pannenkoekjes
  • Ontbijt recept
  • 25 min
  • 10 stuks
  • *

Gezonde banaanpannenkoekjes met pindakaas, heerlijk als ontbijt of lunch!

Tropische smoothie bowl
  • Ontbijt recept
  • 20 min
  • 2 porties
  • *

Waan je op een tropisch eiland met deze zomerse en gezonde smoothie bowl

Oosterse salade met garnalen
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 3 personen
  • *

Deze oosterse salade met taugé, mango en garnalen is heerlijk als lunch of licht hoofdgerecht

Salade met krokante mascarpone balletjes
  • Voorgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Lekkere salade als lunch of voorgerecht met romige mascarpone balletjes met een laagje amandel

Couscous met rood fruit
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke zomerse en fruitige couscous salade met aardbeien, frambozen en geitenkaas

Watermeloen steak
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 8 stuks
  • *

Deze zomerse steak is een heerlijke vegetarische variant van de BBQ of uit de grillpan

Groentefriet met feta
  • Bijgerecht
  • 20 min + 25 oventijd
  • 2 personen
  • *

Bijgerecht van wortel en knolselderij frietjes uit de oven, lekker verantwoord snacken!

Oosterse noedelsalade met biefstukpuntjes
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 3 personen
  • *

Deze Oosterse maaltijdsalade met noedels, biefstuk en mango is een heerlijk en gezond gerecht dat gegarandeerd bij iedereen in de smaak valt.

Baklava rolletjes
  • Nagerecht
  • 45 min + 15 min oventijd
  • 10 stuks
  • *

Deze knapperige rolletjes met noten zijn leuk om te serveren als toetje of als zoet hapje bij de high tea.

Salade met frambozendressing
  • Voorgerecht
  • 15 min Minuten
  • 2 personen
  • *

Frisse salade met avocado en walnoten en een heerlijke roze dressing van frambozen

Tropische kip kokos salade
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 2 personen
  • *

Heerlijke zomerse salade van krokante kip in een kokos jasje met avocado en mango

Couscous met wortelballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 1 uur
  • 2 personen
  • *

Groene couscous met verse kruiden en vegetarische wortelballetjes

Broccoli munt soep
  • Voorgerecht
  • 30 min
  • 6 personen
  • *

Fris groentesoepje op basis van broccoli met munt en ricotta

Frozen yoghurt bites
  • Tussendoortjes
  • 10 min + 3 uur wachten
  • 1 schaal
  • *

Ijskoude gezonde snack die heerlijke verkoeling geeft op een zomerse dag

Krokante vis met witte wijnsaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 15 oventijd
  • 4 personen
  • *

Kabeljauw met een krokant laagje uit de oven met een fluweelzachte witte wijnsaus

Mini pavlova met appel
  • Nagerecht
  • 20 min + 60 oventijd + 60 wachten
  • 10 stuks
  • *

Heerlijk gebakje of toetje van meringue met slagroom en frisse appel