Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Het jaar 2017 + oud & nieuw hapjes

Met 2017 voor de deur wil ik nog even vlug terugblikken naar 2016 en ook alvast vooruitkijken naar het nieuwe jaar (nee, geen goede voornemens hoor). Ook heb ik 3 nieuwe lekkere hapjes voor jullie die leuk zijn om uit te delen tijdens oud & nieuw.

Allereerst had ik niet gedacht dat we nog zo hard zouden groeien met LeukeRecepten dit jaar. Niet alleen m.b.t. bezoekersaantallen maar ook alles er rond om heen en mijn eigen skills natuurlijk. Van hobbysite is al lang geen sprake meer, al voelt het gelukkig soms wel nog zo. We hebben begin dit jaar natuurlijk de vernieuwde site gelanceerd waar we super blij mee zijn. Ook zijn er al bijna 20.000 personen die er een profiel hebben aangemaakt om hun favoriete recepten op te slaan. Ik ben blij om te zien dat er veel gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe functie. Ook hebben we in 2016 hele leuke samenwerkingen gehad o.a. met de Aldi, Celavita, Quaker en Dr. Oetker. Hopelijk kunnen we deze in 2017 ook voortzetten.

Omdat er stiekem ook steeds meer werkzaamheden bij komen naast het koken en bloggen en kan ik wel wat hulp gebruiken. Ook tijdens onze vakantie ligt alles stil. Daarom komt Jaimy mij vanaf januari 1 dag in de week helpen. We hebben er super veel zin in om samen aan de slag te gaan. Ik zei dat ik geen goede voornemens had maar toch is mijn doel in 2017 wat meer balans te creëren. Betere planningen te maken, vooruit te werken en te denken. Nu is het vaak een beetje chaotisch achter te schermen waardoor ik vaak nog s avonds laat met dingen bezig ben.

O ja in maart krijgen we ook nog de sleutel van ons nieuwe huis. Dus er staat een kleine verbouwing en een verhuizing op ons te wachten. In ons nieuwe huis krijgen we een grotere ruimte voor een fotostudio en een apart kantoortje. Nu hebben we een slaapkamer omgebouwd tot studio/kantoor en moet ik vaak over alle props en statieven heen klimmen om bij mijn computer te komen. Dat is dan hoop ik verleden tijd :)

Ook ligt natuurlijk het LeukeRecepten magazine in maart 2017 in de winkels. Super spannend! Ik ben nu al bezig met de laatste recepten die er in komen zodat in januari de eindredactie er over kan en hij in februari naar de drukker kan. Ik heb al wat pagina’s gezien die zijn opgemaakt en hij is echt nog mooier geworden dan ik had verwacht en kan niet wachten tot maart.

Jullie kunnen in 2017 dus weer heel wat leuke recepten en blogs verwachten van ons. Ik heb er al een aantal klaar staan voor januari zoals een zoete aardappel stamppot, Oosterse pita broodjes en een hele lekkere koffie cake. Ik hoop jullie daarom ook in het nieuwe jaar weer terug te zien op LeukeRecepten.nl.

En voor nu, want we gaan natuurlijk eerst nog feest vieren tijdens oud & nieuw, 3 lekkere borrelhapjes die allemaal heel snel op tafel staan. Een hele fijne jaarwisseling en tot 2017!

.
.
.
Aubergine rolletjes met ricotta

Vegetarische rolletjes van aubergine gevuld met romige ricotta en walnoot

.
.
.
Toastjes met serranoham
Kleine hapjes om uit te delen met mozzarella, serranoham en tomaat

.
.
.
Kip Hawaï spiesjes
Lekker borrelhapje dat zowel warm als koud geserveerd kan worden

Reacties

Laat je reactie achter

R Peralta 29 december 2016 om 17:21

Ziet er goed uit

Beantwoorden
Cecile 6 januari 2017 om 09:31

Wat een veelvoud aan recepten!

Beantwoorden

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×