Kijkje in de keuken – augustus 2021

In dit maandoverzicht van de maand augustus krijg je een kijkje achter de schermen, zie je welke nieuwe recepten er binnenkort online komen en deel ik nieuwe producten en leuke restaurant tips!

leukerecepten-aug

Heb jij hem al gespot? Je kunt nu heel makkelijk de ingrediënten van recepten in 1 klik toevoegen aan je boodschappenmandje van Albert Heijn. En hopelijk volgen er in de toekomst nog meer supermarkten. 

Eric en ik gingen een hapje eten bij de Berlage in Eindhoven. Ideaal bij lekker weer want ze hebben een mooi terras achter, en ook de kaart is top. 

Misschien heb je het al gezien op mijn social kanalen maar onze hond Payo is geopereerd, ze hebben 2 kwaadaardige tumoren weggehaald. Gelukkig is alles goed gegaan en wordt ie extra verwend. 

Deze zomer moet ik bekennen dat ik de BBQ niet heel vaak aan heb gehad, maar toen we visite kregen nam ik de kans om allemaal lekkers te maken voor op de grill zoals spiesjes met tempeh, gevulde paprika en een lekkere couscous salade.

Ik begon ook met het maken van de eerste herfstrecepten zoals een pompoenquiche en het eerste stamppotje staat ook alweer op de foto. 

Ons neefje Vigo was jarig, hij werd 7 en dat vierden we met lekkere taartjes en cadeaus. Hij is net als oom Eric dol op tekenen en kreeg daarom een professionele kleurpotloden en boek. 

leukerecepten-aug

Ik probeer het kopen van nieuwe bordjes, bestek en props om recepten te fotograferen in toom te houden maar dat lukt niet altijd. Bij Hema vond ik deze leuke ovenschaaltjes. 

De maand augustus stond ook wel in het teken van regen, echt lekker zomerweer was het niet. Dus dat betekende regelmatig wandelen in de regen. Daar worden zowel het hondje als baasje niet blij van. 

leukerecepten-aug

Ik kreeg een heel mooi pakket thuis van Cupplement met duurzame koffiecups voor heerlijke koffie met vitamines. Voor extra goed begin van de dag. En met de code ‘leukerecepten20’ krijg je 20% korting op je bestelling (invullen bij het afrekenen).

Eric, Payo en ik gingen op een zonnige dag lekker picknicken in het park. We pikte eerst een picknick box op bij Anne & Max met lekkere broodjes, carrot cake, salade en meer. Dat was smullen! 

Hoewel veel mensen vakantie aan het vieren waren was ik gewoon aan het werk. Ik heb begin september nog een weekje vrij. Maar geduld wordt beloond want het is prachtig weer! 

We kregen een logeetje! Dit is Sawyer, de beagle van mijn schoonouders. Het was gezellig 2 hondjes in huis, en Payo vond het ook helemaal prima. 

leukerecepten-aug
leukerecepten-aug

Heb jij zin in sushi en je eetdate zin in pizza? Of misschien Turks? Dan is de Down Town Gourmet market ideaal. Hier heb je keuze bij een heleboel verschillende restaurantjes en kun je gezellig zitten. En ook de cocktails zijn top. 

Pindakaas, altijd goed om in huis te hebben! En bij de Pindakaaswinkel maken ze hem met veel liefde zelf. En ze hebben veel verschillende smaken, zoals kokos chili! Die is echt top!

Vind je dit leuk?
0 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel