Kijkje in de keuken – juli 2021

In dit maandoverzicht van de maand juli krijg je een kijkje achter de schermen, zie je welke nieuwe recepten er binnenkort online komen en deel ik nieuwe producten en leuke restaurant tips!

Als ik weinig tijd heb om te koken dan maak ik meestal gnocchi, die hoef je maar 2 minuutjes te koken. Wat groenten en tomatensaus erbij en wat kaas erover en je hebt een heerlijke maaltijd. Bekijk hier ook mijn gnocchi recept.

Ik zat in de tuin en 3 x achter elkaar kwam deze vlinder op mijn knie zitten. Die vond dat denk ik wel een mooi plekje om in het zonnetje te zitten.

Ik deed een verwen-middagje met mijn nichtje van 4; we gingen shoppen en ijsjes eten. Daarna nog de nagels doen en lekker eten. Ff lekker met de meiden :)

We gingen deze maand maar liefst 2 x eten bij Pezzaz, ons favoriete restaurant in Nuenen. Een keer met Eric en een keer met mijn schoonouders er bij. Het was weer heerlijk. Ik at deze prachtige gazpacho als voorgerechtje.

Wie mij volgt op Instagram heeft het misschien al meegekregen dat onze hond Payo ziek is, hij heeft 2 kwaadaardige tumoren. Na lang wikken en wegen toch besloten om hem te laten opereren in augustus. Dus nu maar extra veel knuffelen en verwennen.

Ik maakte echt fantastische blondies, ze waren echt perfect gelukt. Ik deed er o.a. macadamia en fudge doorheen. Het recept komt nog online!

We gingen op bezoek bij vrienden in Maastricht, zij hebben een leuke labrador genaamd Mako. Zij is een stuk jonger dan Payo en in het begin vond Payo dit soms te druk maar nu gaat het steeds beter.

Eric’s opa en oma waren beide jarig in juli, ze werden 94 en 91 jaar. Wat bijzonder om samen zo oud te worden. We vierden dit met de hele familie bij restaurant Nu in Eersel daar kun je heerlijk op het terras zitten en de kids kunnen we volop spelen.

In juli was ik erg druk met de lancering van onze vernieuwde website; heel veel controleren, ontwerpen en dubbel checken. Maar ik ben er heel trots op! Om dit te vieren had het bureau dat de technische realisatie heeft gedaan een lunch georganiseerd op hun kantoor. Les hier meer over onze vernieuwde functies en design.

Ik zat dus heel wat uurtjes achter de computer. Wel gelukkig vaak met iets lekkers zoals deze ijstaartjes. Ik maakte ze ook in een Oreo variant, die staat inmiddels online.

Wellicht kennen jullie haar nog, Jaimy werkte tot 1,5 jaar geleden voor ons en maakte regelmatig recepten. We hadden weer eens afgesproken om een hapje te gaan eten samen met onze mannen en dat was heel gezellig! We belandde bij Nu Nautilus in Roermond.

Het was ook weer tijd voor mijn kappersbezoekje bij Zo Mooi in Eindhoven. Na jaren lang steeds een tintje lichter blond te zijn gegaan ging ik nu voor een tintje donkerder met low lights.

Ik kreeg weer lekkere foodpost, zoals deze quinoa van Pablo’s. Ze zijn er in kant en klare zakjes in verschillende smaken en in varianten die je zelf nog moet koken. Deze quinoa uit de Andes heeft bovendien een extreem lage footprint en bevat bovendien heel veel proteine.

Boost up your breakfast met deze producten van My Boost. Ze zijn ideaal om je ontbijt, smoothie of pannenkoekjes een gezonde en lekkere twist te geven. Ze zijn er in vier smoothie poeders en drie breakfast mixen. Te koop bij AH.

Vind je dit leuk?
0 stemmen Bedankt voor je stem!
Bewaar
Print
Deel

Reacties

A. Hilter 16 augustus 2021 om 09:56

Jezus wat een mooie vrouw.

Marjan 9 augustus 2021 om 18:19

Sterkte met de operatie! Hopelijk dartelt hij weer snel rond. Eindelijk heb ik een website gevonden met lekker, betaalbaar en gezond voedsel.

Sandra - LeukeRecepten 11 augustus 2021 om 11:19

Thanks! Het gaat inmiddels na de operatie goed met Payo. En bedankt voor de tip ik ga eens kijken.

catt4u 8 augustus 2021 om 19:17

Ik hoop dat Payo snel weer herstelt van de operatie. En misschien een tip: Wij geven onze honden preventief al jaren één capsule curcumine + één capsule gemberpoeder per dag. (in een medjoul dadel met Griekse stijl yoghurt en een walnoot. Dan heb je meteen ook vet wat de werking verbetert)

Simonne 8 augustus 2021 om 11:00

Veel sterkte met de operatie van je hond.Jee gerechten zijn overheerlijk en goed uitgelegd al verschillende recpten gemaakt mijn man vind ze allemaal'lekker ga nog veel op je web zitten

Sandra - LeukeRecepten 11 augustus 2021 om 11:17

Hi, dat is super om te horen! Ik hoop je nog vaak terug te zien op mijn site!

Annemieke 6 augustus 2021 om 10:37

heel veel sterkte met de operatie van je hond, hopelijk gaat alles goed

Sandra - LeukeRecepten 11 augustus 2021 om 11:14

Thanks! Alles is goed gegaan met de operatie. Nu bijkomen en extra verwennen :)