Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Bijgerechten

Bijgerechten

Vind hier bijgerechten die je makkelijk kunt combineren met een stukje vlees of vis. Denk aan bijvoorbeeld aardappels op verschillende wijze, een frisse salade of groente zoals sperziebonen, gegratineerde bloemkool of champignons. Bedenk nu zelf een complete maaltijd met deze recepten.

Gevulde puntpaprika van de BBQ
  • Bijgerecht
  • 10 MIN + 5 MIN BAKKEN
  • 4 STUKS
  • *

Origineel idee voor op de barbecue; puntpaprika gevuld met geitenkaas en walnoot

Tabouleh salade
  • Bijgerecht
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Met dit recept maak je zelf makkelijk deze lekker frisse Libanese tabouleh salade met bulgur, limoen, komkommer en peterselie

Aardappelgratin met champignons
  • Bijgerecht
  • 25 MIN + 40 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Een lekkere combi van aardappelgratin met champignons en truffel in een eenpersoons schaaltje

Focaccia met olijven
  • Bijgerecht
  • 20 MIN + 45 WACHTEN + 30 OVENTIJD
  • 6 PERSONEN
  • **

Simpel recept voor lekkere zelfgemaakte focaccia met mozzarella, olijven en rozemarijn

Sperziebonen met knoflook
  • Bijgerecht
  • 20 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Een lekker bijgerecht met groenten; sperziebonen in combinatie met tomaatjes, spek en knoflook

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×