Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Lunch

Maak in een handomdraai een lekkere quiche, broodje, sandwich of salade voor de lunch. Bereid een heerlijke middagmaaltijd met recepten voor gezonde, snelle of luxe lunch-gerechten. Denk aan panini met mozzarella, kipragout, focaccia of scones met jam.

Panini met mozzarella
  • Lunch
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Heerlijke zelfgemaakte Italiaanse panini met tomaat, mozzarella, balsamico en basilicum

Geitenkaas tosti
  • Lunch
  • 10 MINUTEN
  • 4 STUKS
  • *

Lekkere tosti met geitenkaas en geroosterde paprika voor de snelle lunch 

Geitenkaas met parmaham salade
  • Lunch
  • 20 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Lekkere combi van veldsla met pakketjes van geitenkaas omwikkeld met parmaham uit de oven 

Salade met mozzarella en nectarine
  • Lunch
  • 15 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijke salade als voorgerecht van parmaham, mozzarella, nectarine en walnoot.

Valentijnsontbijt met prosecco
  • Lunch
  • 15 MINUTEN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN
  • **

Verras je geliefde met een heerlijk valentijsontbijtje met prosecco, chocolade croissants en hartjes eieren!

Mini quiche met spinazie
  • Lunch
  • 20 MIN + 20 OVENTIJD
  • 2 PERSONEN 
  • **

Een kleine quiche met spinazie, tomaatjes en geitenkaas lekker voor bij de lunch of high tea

Puntpaprika met gehakt
  • Lunch
  • 20 MIN + 15 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Puntpaprika's uit de oven gevuld met gehakt en mozzarella

Ravioli met kip citroen
  • Lunch
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Zelfgemaakte ravioli met gerookte kip, parmezaanse kaas en citroen

Ham prei taartje
  • Lunch
  • 15 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Kleine hartige taartjes van deeg gevuld met prei en ham in de vorm van een muffin

Gerookte makreel
  • Lunch
  • 20 MINUTEN
  • 6 PERSONEN
  • ***

Culinair gerecht met makreel, soja en Chinese kool geserveerd met kwarteleitjes

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×