Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Taartje met rode uien

Heerlijk hartig bladerdeeghapje met rode ui en pesto
Ingrediënten
4 vellen bladerdeeg
Scheutje olijfolie
200 gr rode uien
2 eetl pesto
Zout en peper
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de bladerdeegvellen uit elkaar en steek met een glas of steekvorm een rondje uit het bladerdeeg van ongeveer 12 cm doorsnede. Leg deze op een ingevette bakplaat. Hak de rode uien grof en bak deze ongeveer 5 min in een pannetje met wat olijfolie. Breng op smaak met wat peper en zout. Besrijk de bladerdeegrondjes met wat pesto en verdeel de gebakken rode uien hierover. Bak de taartjes ongeveer 15 min in de oven todat ze goudbruin zijn.
Beoordeling (3 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Kerst recepten

Kerst is de tijd van gezelligheid en samen eten. Wij helpen u een handje door de lekkerste kerstrecepten op een rijtje te zetten voor een perfect kerstdiner. Wat dacht u van een heerlijk kerstmenu van aardappel truffelsoep gevolgd door een hertenbiefstuk of een rollade en een heerlijke chocolade dessert om mee af te sluiten.

Feestelijke crème brûlée met besjes
Zalm in filodeeg
Kipcocktail met sinaasappel
Kerststol muffins
Crepe Suzette