Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Taartje met rode uien

Heerlijk hartig bladerdeeghapje met rode ui en pesto
Ingrediënten
4 vellen bladerdeeg
Scheutje olijfolie
200 gr rode uien
2 eetl pesto
Zout en peper
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de bladerdeegvellen uit elkaar en steek met een glas of steekvorm een rondje uit het bladerdeeg van ongeveer 12 cm doorsnede. Leg deze op een ingevette bakplaat. Hak de rode uien grof en bak deze ongeveer 5 min in een pannetje met wat olijfolie. Breng op smaak met wat peper en zout. Besrijk de bladerdeegrondjes met wat pesto en verdeel de gebakken rode uien hierover. Bak de taartjes ongeveer 15 min in de oven todat ze goudbruin zijn.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×