Leuke Recepten kookboek

Kook je regelmatig iets van mijn site en lijkt je handig om diverse van deze recepten inclusief gloednieuwe gerechten gebundeld te hebben in een boek? Of zoek je extra kook en bak inspiratie of misschien ben je op zoek naar een cadeau voor een kookliefhebber of beginner? Dan is dit LeukeRecepten kookboek ideaal!

Het LeukeRecepten kookboek bevat meer dan 100 smakelijke gerechten die iedereen kan maken. Van hapjes tot voorgerechten en bakrecepten. En uiteraard een heleboel lekkere hoofdgerechten voor elke dag. Telkens staat er 1 basis recept in met daarnaast 2 leuke varianten om mee te variëren. Bijvoorbeeld een klassieke lasagne bolognese en daarna lasagne muffins en als derde variant een vegetarische bietenlasagne. Ook staan er veel vegetarische recepten in en bij de gerechten met vlees staan tips om het gerecht vegetarisch te maken.

Het boek bevat 176 pagina’s en een hard cover. Je bestelt het boek voor €20,99 met gratis verzending

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.