Leuke Recepten kookboek

Kook je regelmatig iets van mijn site en lijkt je handig om diverse van deze recepten inclusief gloednieuwe gerechten gebundeld te hebben in een boek? Of zoek je extra kook en bak inspiratie of misschien ben je op zoek naar een cadeau voor een kookliefhebber of beginner? Dan is dit LeukeRecepten kookboek ideaal!

Het LeukeRecepten kookboek bevat meer dan 100 smakelijke gerechten die iedereen kan maken. Van hapjes tot voorgerechten en bakrecepten. En uiteraard een heleboel lekkere hoofdgerechten voor elke dag. Telkens staat er 1 basis recept in met daarnaast 2 leuke varianten om mee te variëren. Bijvoorbeeld een klassieke lasagne bolognese en daarna lasagne muffins en als derde variant een vegetarische bietenlasagne. Ook staan er veel vegetarische recepten in en bij de gerechten met vlees staan tips om het gerecht vegetarisch te maken.

In oktober 2023 verschijnt er een vernieuwde uitgave van het boek. In deze herziene editie staan 8 splinternieuwe bonusrecepten voor het samenstellen van een feestelijk diner. Recepten die net wat specialer zijn, perfect om te serveren aan gasten. Voor een gezellig etentje met vrienden of familie, of de kerst.

Het boek bevat 192 pagina’s en een hard cover. Je bestelt het boek voor €22,99 met gratis verzending