Leuke Recepten kookboek

Kook je regelmatig iets van mijn site en lijkt je handig om diverse van deze recepten inclusief gloednieuwe gerechten gebundeld te hebben in een boek? Of zoek je extra kook en bak inspiratie of misschien ben je op zoek naar een cadeau voor een kookliefhebber of beginner? Dan is dit LeukeRecepten kookboek ideaal!

Het LeukeRecepten kookboek bevat meer dan 100 smakelijke gerechten die iedereen kan maken. Van hapjes tot voorgerechten en bakrecepten. En uiteraard een heleboel lekkere hoofdgerechten voor elke dag. Telkens staat er 1 basis recept in met daarnaast 2 leuke varianten om mee te variëren. Bijvoorbeeld een klassieke lasagne bolognese en daarna lasagne muffins en als derde variant een vegetarische bietenlasagne. Ook staan er veel vegetarische recepten in en bij de gerechten met vlees staan tips om het gerecht vegetarisch te maken.

Het boek bevat 176 pagina’s en een hard cover. Je bestelt het boek voor €20,99 met gratis verzending

Sinterklaas recepten

Iets lekkers maken voor tijdens Sinterklaas? Of het nou een compleet diner is of iets zoets of een hartige snack voor tijdens pakjesavond, hier vind je heel veel lekkere recepten voor 5 december! Van een pepernotentaart en speculaasmuffins tot gourmetrecepten en wortelsoep. Dat wordt dus gegarandeerd een lekker en gezellig avondje!

Pancakes met kruidnoten en banaan

Helemaal in de Sinterklaas stemming of heb je pepernoten over? Verwerk ze in deze heerlijke fluffy pannenkoekjes.

Ontbijt

20 min

2-3 pers.

Speculaaskoeken met amandelspijs

Maak zelf deze heerlijk krokante koeken met speculaaskruiden gevuld met een lekker zoete en zachte vulling van amandelspijs

Bakrecept

40 min bereiden + 15 min oventijd + 1 uur rusttijd

6 stuks

Speculaas crumble taart

Heerlijke taart met een romige vanille custard vulling, appels en een krokante crumble bovenop. Lekker voor op een herfstige dag of voor tijdens een Sinterklaasviering.

Bakrecept

1 uur + 35 min oventijd

10 pers.

Maak een gratis LeukeRecepten account

• Bewaar je favoriete recepten

• Elke week een persoonlijk   

   weekmenu in je mail

• Voeg eigen notities toe

• Maak een eigen eetplanning