Varkensrolletjes met peterselie

Feestelijk kerstrecept van rolletjes varkensvlees met een vulling van walnoten, peterselie en geitenkaas

Ingredienten
4 ongepaneerde schnitzels
50 gr walnoot
30 gr croutons
4 plakken rauwe ham
100 gr harde geitenkaas
klein bosje verse peterselie
2 teentjes knoflook
Scheutje olie
 
Materialen
Keukenmachine
Plastic folie
4 prikkers
 
Bereiding
Doe de walnoten, knoflook, croutons, kaas en peterselie in een keukenmachine en maal fijn. Voeg een scheutje olie toe aan het mengsel om het wat smeuïger te maken.
 
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
Leg een stuk folie op de schnitzels en sla met bijvoorbeeld een deegroller wat platter. Verwijder de folie. Leg een plak rauwe ham op de schnitzels. Verdeel wat van het mengsel uit de keukenmachine over de ham en druk iets aan.
 
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
Rol de schnitzels op en steek vast met een prikker. Verhit wat olie of boter in een pan en bak de rolletjes ca 12 minuten, draai ze regelmatig.
 
Lekker met aardappeltjes en een salade.
 
21 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x snelle curries

Groene curry met peultjes
Zelfgemaakte kip korma
Pompoencurry met linzen

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.