Varkensrolletjes met peterselie

Feestelijk kerstrecept van rolletjes varkensvlees met een vulling van walnoten, peterselie en geitenkaas
Ingredienten
4 ongepaneerde schnitzels
50 gr walnoot
30 gr croutons
4 plakken rauwe ham
100 gr harde geitenkaas
klein bosje verse peterselie
2 teentjes knoflook
Scheutje olie
Materialen
Keukenmachine
Plastic folie
4 prikkers
Bereiding
Doe de walnoten, knoflook, croutons, kaas en peterselie in een keukenmachine en maal fijn. Voeg een scheutje olie toe aan het mengsel om het wat smeuïger te maken.
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
Leg een stuk folie op de schnitzels en sla met bijvoorbeeld een deegroller wat platter. Verwijder de folie. Leg een plak rauwe ham op de schnitzels. Verdeel wat van het mengsel uit de keukenmachine over de ham en druk iets aan.
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
varkensrolletjes peterselie 01
Rol de schnitzels op en steek vast met een prikker. Verhit wat olie of boter in een pan en bak de rolletjes ca 12 minuten, draai ze regelmatig.
Lekker met aardappeltjes en een salade.
22 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.