Pasta

Het Italiaanse deeggerecht ‘pasta’ is gemaakt van harde tarwe. Tegenwoordig heb je meer opties in pasta en kun je in de supermarkt kiezen voor een glutenvrije, meergranen of spelt variant. Maak er heerlijke gerechten mee en kies voor een tomaten- room of pesto sausje.

Pasta met spinazie en kabeljauw
  • Hoofdgerecht
  • 20 min + 15 oventijd
  • 2 personen
  • *

Romige pasta met spinazie en een stukje kabeljauw uit de oven met een krokant korstje

Spinaziesalade met kaasschnitzel
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 2 personen
  • *

Frisse maaltijdsalade met pasta en een smeuïge kaasschnitzel

Pastasalade met aardbeien en avocado
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze vegetarische maaltijdsalade met pasta, aardbeien en avocado vult goed en staat binnen 20 minuten op tafel

Paella spaghetti
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 2-3 personen
  • *

Paella zonder rijst maar met spaghetti eenzelfde lekkere saus met garnalen en saffraan

Pastasalade met zalm en gegrilde groenten
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Deze heerlijke pastasalade met gerookte zalm en lekker veel groenten is een fris gerecht voor bij de bbq of gewoon als zomers hoofdgerecht

Spaghetti milanese
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pastagerecht met tomatensaus met ham en champignons

Pasta met broccoli en zalmballetjes
  • Hoofdgerecht
  • 60 min
  • 4 personen
  • *

Romige pasta met broccoli en heerlijke gehaktballetjes gemaakt van zalm

Pasta met asperge en krokante zalm
  • Hoofdgerecht
  • 25 min
  • 2 personen
  • *

Romige pasta met groene asperges met een lekker stukje zalm met krokant korstje

Lasagne uit de pan
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 25 bakken
  • 2-3 personen
  • *

Deze lasagne met gehakt en ricotta maak je makkelijk zonder oven maar in de pan

Pasta met paprikasaus
  • Hoofdgerecht
  • 35 min
  • 4 personen
  • *

Tagliatelle in een romige saus van gegrilde paprika en kaas, een makkelijk en lekker vegetarisch recept!

Pasta Carbonara met Chorizo
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 4 personen
  • *

Een twist op de klassieke pasta carbonara door de toevoeging van chorizo en yoghurt voor een spicy en frisse smaak.

Italiaanse tortelloni salade
  • Hoofdgerecht
  • 20 min
  • 4 personen
  • *

Geef een Italiaanse twist aan je maaltijdsalade met verse tortelloni en groene asperges gewikkeld in serranoham

Pastaschotel met bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 10 oventijd
  • 2 - 3 personen
  • *

Romige pasta uit de oven met bloemkool en een lekker korstje van cashewnoten

Salade met gevulde puntpaprika
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Lichte maaltijdsalade van gevulde puntpaprika met mozzarella op bedje van sla en pasta

Pasta met kip en mascarponesaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min
  • 4 personen
  • *

Heerlijke pasta in een romige saus met blokjes kip en paprika

Pastaschotel caprese
  • Hoofdgerecht
  • 25 min + 20 oventijd
  • 3 personen
  • *

Alle ingrediënten van een salade caprese gecombineerd in een lekkere ovenschotel met pasta

Pasta a la Roberto
  • Hoofdgerecht
  • 50 min
  • 2 a 3 personen
  • *

Dit Italiaanse recept maakte Roberto uit Tollo voor mij tijdens onze foodtour door Abruzzo

Pompoen lasagne
  • Hoofdgerecht
  • 45 min + 30 min oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijke herfstige lasagne met laagjes geroosterde pompoen, spinazie en ricotta

Tagliatelle met groentesaus
  • Hoofdgerecht
  • 30 min
  • 2 personen
  • *

Stiekem bevat deze pasta veel groenten en is bovendien ideaal om restjes mee op te maken

Lasagne met salami
  • Hoofdgerecht
  • 35 min + 40 oventijd
  • 3 personen
  • *

Heerlijke lasagne met de licht pittige smaak van salami en verschillende groenten

Pasta met geroosterde bloemkool
  • Hoofdgerecht
  • 30 min + 25 oventijd
  • 3 - 4 personen
  • *

Geroosterde bloemkool is heerlijk, zeker met pasta, parmaham en kaassaus

Ovenschotel met gehaktballetjes en broccoli
  • Hoofdgerecht
  • 55 min + 20 min
  • 4 personen
  • *

Deze ovenschotel met pasta, gehaktballetjes en broccoli valt bij (bijna) iedereen in de smaak

Tortellini met ratatouille
  • Hoofdgerecht
  • 45 min
  • 4 personen
  • *

Gevulde pasta met een heerlijke tomatensaus met lekker veel groenten. Vegetarisch en makkelijk!

Pasta ovenschotel gorgonzolasaus
  • Hoofdgerecht
  • 40 min + 20 oventijd
  • 4 personen
  • *

Vegetarische ovenschotel met pasta en spinazie in een romige gorgonzolasaus