Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pasta

Herfstpasta met paddestoelen
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Pasta met paddestoelen, spekjes en walnoot in een romige saus met een Marokkaans tintje. 

Spaghetti vongole met tomaat
  • Hoofdgerecht
  • 35 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

In 35 minuten een heerlijk zomers pastagerecht met venusschelpen en cherrytomaten op tafel

Pastaschotel met gehaktballen
  • Hoofdgerecht
  • 75 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven

Spaghetti aglio olio
  • Hoofdgerecht
  • 15 MINUTEN 
  • 4 PERSONEN
  • *

Makkelijk vegetarisch pasta recept met spaghetti, olijfolie, knoflook en rode peper voor een pittige bite

Pasta met asperges en zeevruchten
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lekker pasta recept van zwarte tagliatelle met asperges en zeevruchten in een roomsausje

Pastaschelpen met spinazie
  • Hoofdgerecht
  •   40 MIN + 25 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN 
  • **

Vegetarisch recept met grote pastaschelpen (conchiglioni) gevuld met ricotta, spinazie, pijnboompitten en tomaat.

Tagliatelle met asperge
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lente pasta recept met gerookte zalm en verse asperges

Spaghetti tomaat en olijven
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 2 PERSONEN
  • *

Snel makkelijk vegatarisch pastagerecht met tomaat, olijven en courgette

Amusehapje met mozzarella
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • *

Vegetarisch amuse hapje met spinazieblaadjes en pastaschelpen gevuld met mozzarella en tomaat

Pasta met garnalen en mozzarella
  • Hoofdgerecht
  • 25 MIN + 20 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

Ovenschotel met pasta, garnalen, olijven en tomaten op smaak gebracht met groene pesto 

Ravioli 4 verschillende kazen
  • Voorgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Groene ravioli met mozzarella, ricotta, parmezaan en gorgonzola kaas

Ravioli met kip citroen
  • Lunch
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Zelfgemaakte ravioli met gerookte kip, parmezaanse kaas en citroen

Ravioli met mozzerella spinazie
  • Hoofdgerecht
  • 30 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • ***

Verse ravioli gevuld met proscuito en mozzarella op een bedje van spinazie

Pastaschelpen met groenten en geitenkaas
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN + 12 OVENTIJD
  • 4 PERSONEN
  • **

  Erg lekker vegetarisch recept van pastaschelpen gevuld met geitenkaas, paprika en courgette

Pasta met ricotta
  • Voorgerecht
  • 15 MINUTEN
  • 4 PERSONEN 
  • **

Snel en lekker vegetarisch gerecht met pasta, tomaat en ricotta klaar

Lasagne paprika
  • Hoofdgerecht
  • 50 MINUTEN
  • 4 PERSONEN
  • **

Lasagne met gehakt en tomatensaus belegd met geroosterde paprika en mozzarella

Tortellini met paprikasaus
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

lekkere verse pasta met paprikasaus, pijnboompitjes en rucola.

Spaghetti all'arrabbiata
  • Voorgerecht
  • 20 MIN
  • 4 PERSONEN
  • *

Italiaanse spaghetti all' arrabbiata met tomaatjes, knoflook en Parmezaanse kaas.

Fusilli met ricotta en pesto
  • Hoofdgerecht
  • 40 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Vegetarische fusili pasta met pistachenootjes, paprika, aubergine en courgette

Spaghetti met kip en paprika
  • Hoofdgerecht
  • 20 MIN
  • 4 PERSONEN
  • **

Snel en lekker pasta gerecht met kip en paprika en pistachenootjes.

Voorgerechten

Het diner begint pas echt goed met een lekker voorgerecht. Hier vind je voorgerechten die perfect aansluiten op je diner. Een voorgerecht moet niet te zwaar zijn, het moet smaken naar meer. Populaire voorgerechten zijn salade met geitenkaas, pittige gamba's, courgettesoep, bruschetta's en spaghetti aglio olio.

×