Bloemkoolschotel met kerriesaus

Bloemkoolroosjes met spek en tomaatjes in een heerlijke romige kerriesaus

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Kook de bloemkool 8 minuutjes voor. Snijd de ontbijtspek in reepjes. Giet de bloemkool af en doe met de helft van de spek in een ovenschaal. Verdeel ook de tomaatjes er over.

 Giet de kerriesaus er over heen en verdeel als laatste de rest van de spek er over. Zet 15 minuutjes in de oven. Garneer met wat peterselie. Serveer de bloemkoolschotel met wat rijst of wat aardappeltjes.

144 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!