Gourmetpannetje hete kip
Deze pittig gemarineerde kipstukjes uit het pannetje zijn lekker voor bij een avondje gourmetten
ingrediënten
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
Bereiding
-
Snijd de kip in kleine stukjes en doe in een kom.
-
Meng de ketjap erdoorheen samen met de tomatenpuree, sambal, olie en chili.
-
Hak de bosui in ringetjes en schep door de pittige kip.
-
Bewaar de kip tot gebruik afgedekt in de koelkast.
-
Verhit de gourmetpannetjes. Bak hier de stukjes kip in tot ze gaar zijn.
Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!