Bietenwrap met zalm

Deze bietenwraps bevatten extra groenten en zijn heerlijk in combinatie met gebakken zalm en avocado.

Hoofdgerecht 20 min

ingrediënten

voor 5 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snijd de zalm in stukken of reepjes. Besprenkel deze met 1 eetlepel citroensap, peper en zout. Verhit een pan op het vuur en verhit een beetje olie of boter hierin. Bak de zalm hier in ca 3 a 4 minuutjes gaar.

  2. Prak de avocado fijn en voeg een snuf peper, zout, citroensap en chili toe. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Besmeer ze vervolgens met wat avocadopuree en verdeel de waterkers en zalm hierover. Meng de yoghurt met 1 eetlepel citroensap en een snufje peper en zout en gebruik deze als dressing. Lekker als lunch of 2 a 3 wraps als avondmaal.

Heeft het gesmaakt?
150 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!