Wrap met braadworst uit de oven

Kruidig vlees en groenten in een wrap gegratineerd met lekker veel kaas

Hoofdgerecht 25 min + 20 oventijd

ingrediënten

voor 6 stuks

Materialen

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Snipper de sjalotjes en fruit aan in een pan. Verwijder het velletje van de worst en voeg het vlees toe aan de pan en rul dit bruin. Voeg de paprika in blokjes en de champignon in plakjes toe en bak even mee. Breng op smaak met wat peterselie, paprikapoeder en eventueel wat peper en zout.

  2. Voeg dan de tomatenpuree en tomatenblokjes toe en laat een paar minuten pruttelen. Verwarm de oven op 200 graden. Doe wat van het mengel op een wrap en rol deze op en zet vast met een prikkertje. Herhaal dit met allemaal en leg ze dan in een ovenschaal. Bestrooi met lekker veel kaas. Bak ze 20 minuten in de oven. Garneer eventueel met wat peterselie.

Heeft het gesmaakt?
91 stemmen Bedankt voor je stem!
Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!