Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met salami

Heerlijk tapas gerecht van champignons gevuld met tomaat, paprika en salami.

Ingrediënten
12 grote champignons
Zout en (versgemalen) peper
1/4 rode paprika
50 g salami
1 tomaat
3 eetl geraspte kaas
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 garden. Leg de champignons op een bord of snijplank met de steeltjes omhoog. Snijd met een mesje voorzichtig de steeltjes er uit. Verwijder de zaadjes en vocht van de tomaat en hak het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd ook de paprika en salami in kleine stukjes. Meng de tomaat, paprika en salami door elkaar in een kommetje en breng op smaak met peper en zout. Vul de champignonhoedjes met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over. Zet ze ca 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
Beoordeling (18 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Pasta recepten

Pasta gerechten zijn vaak makkelijk en snel te bereiden en je kunt er eindeloos mee variëren. Pasta is warm maar ook koud lekker in een salade bijvoorbeeld. Er zijn vele soorten pasta zoals spaghetti, lasagne of penne, maar ook gnocchi of tortellini. Pasta is makkelijk te combineren met andere ingrediënten. Bekijk hier alle pasta recepten.

Zoete aardappel gnocchi met spinazie
Pasta met truffel roomsaus
Ziti al forno met gehaktballetjes
Pasta pesto salade met kip
Kip in Parmaham met courgette