Pasta met kip en rode pesto
Snel een lekkere maaltijd op tafel met dit pasta recept met kip, sperziebonen in een romige rode pesto saus
Ingrediënten
350 gr kip, in blokjes
125 ml creme fraiche
1 rode ui, gesneden
250 gr sperziebonen
4 eetl rode pesto
Zout en peper
125 ml creme fraiche
1 rode ui, gesneden
250 gr sperziebonen
4 eetl rode pesto
Zout en peper
250 gr champignons, gesneden
1 teentje knoflook
1 teentje knoflook
1 eetl olijfolie
Paar druppels tabasco (optioneel)
400 gr pasta
Paar druppels tabasco (optioneel)
400 gr pasta
Bereiding
Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking. Kook de sperziebonen in ongeveer 6 minuten beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak hierin de kip, knoflook en ui goudbruin. Bak daarna de champignons nog 3 minuten mee. Bestrooi de kip en groente met een beetje peper en zout. Voeg eventueel naar smaak een paar druppels tabasco toe om het gerecht wat pittiger te maken. Schep vervolgens de boontjes, creme fraiche en rode pesto door de kip. Serveer de saus over de pasta.
Kook de pasta volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking. Kook de sperziebonen in ongeveer 6 minuten beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een pan en bak hierin de kip, knoflook en ui goudbruin. Bak daarna de champignons nog 3 minuten mee. Bestrooi de kip en groente met een beetje peper en zout. Voeg eventueel naar smaak een paar druppels tabasco toe om het gerecht wat pittiger te maken. Schep vervolgens de boontjes, creme fraiche en rode pesto door de kip. Serveer de saus over de pasta.