Pompoen rijstsalade

Lichte maaltijd of lekkere lunch van rijst met geroosterde pompoen en aubergine

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: personen
Dressing:

Bereiding

 Verwarm de oven op 200 graden. Snijd de aubergine in blokjes. Doe de pompoenblokjes en aubergineblokjes in een of twee ovenschalen en besprenkel met olijfolie en bestrooi met peper en zout. Rooster 15 minuten in de oven. Kook de rijst gaar volgens de verpakking.

 Meng de ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schep de pompoen, aubergine, pompoenpitten en rijst door elkaar met de dressing. Serveer de rijstsalade met gekruimelde feta.

27 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Mis geen van mijn recepten met de LeukeRecepten nieuwsbrief!

• Elke 2 weken in je mail

• Met de nieuwste recepten,

  inspiratie en leuke nieuwtjes

• Gratis!