Salade met druiven

Snelle en lekkere salade met druiven, blauwe kaas en pecannoten voor bij het hoofdgerecht of vooraf
Ingrediënten
Ca. 15 druiven
1 appel
4 eetlepels pecannoten
75 gr blauwe kaas
2 eetlepel olijfolie
1 eetlepel honing
Peper en zout
100 gr sla
 
Bereiding
Snijd de appel in stukjes en halveer eventueel grote druiven. Meng de sla met de appel, druiven, pecannoten en stukjes kaas. Roer de olijfolie met de honing los en breng op smaak met wat peper en zout. Meng de dressing met de salade. Probeer deze salade ook eens met walnoten.
10 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.