Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Wokgroenten met panga

Oosters gerecht van gemarineerde vis met gewokte groente, lekker en gezond
Ingrediënten
2 eetl wokolie
1 gele paprika
1 rode ui
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode peper, fijn gesnipperd
1/2 paksoi
100 gr peultjes
100 gr kastanje champignons
300 gr pangafilet
100 gr cashew noten, ongezouten
Snufje peper
1 eetl olijfolie
2 eetl ketjap manis
100 ml oystersaus (oestersaus)
 
Bereiding
Snijd een pangafilet in hapklare stukken en marineer dit op een bord in 1 teentje knoflook, olijfolie, peper en ketjap. Zet dit minimaal een half uur in de koelkast. Was alle groente en hak in stukjes. Fruit een rode ui, 1 teentje knoflook en een rode peper in een wokpan met wokolie. Voeg de kastanje champignons, gele paprika, paksoi, cashew nootjes en peultjes toe. Voeg de oystersaus toe en bak al omscheppend 10 minuten. Als dit klaar is bak je de gemarineerde panga stukjes ongeveer 5 minuten op hoog vuur in een koekenpan. Opdienen met rijst en kroepoek
Wijnadvies: wit

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×