Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Wokgroenten met panga

Oosters gerecht van gemarineerde vis met gewokte groente, lekker en gezond
Ingrediënten
2 eetl wokolie
1 gele paprika
1 rode ui
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode peper, fijn gesnipperd
1/2 paksoi
100 gr peultjes
100 gr kastanje champignons
300 gr pangafilet
100 gr cashew noten, ongezouten
Snufje peper
1 eetl olijfolie
2 eetl ketjap manis
100 ml oystersaus (oestersaus)
 
Bereiding
Snijd een pangafilet in hapklare stukken en marineer dit op een bord in 1 teentje knoflook, olijfolie, peper en ketjap. Zet dit minimaal een half uur in de koelkast. Was alle groente en hak in stukjes. Fruit een rode ui, 1 teentje knoflook en een rode peper in een wokpan met wokolie. Voeg de kastanje champignons, gele paprika, paksoi, cashew nootjes en peultjes toe. Voeg de oystersaus toe en bak al omscheppend 10 minuten. Als dit klaar is bak je de gemarineerde panga stukjes ongeveer 5 minuten op hoog vuur in een koekenpan. Opdienen met rijst en kroepoek
Wijnadvies: wit
Beoordeling (54 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x boerenkool
  • Hoofdgerecht
Boerenkoolquiche
  • Hoofdgerecht
Italiaanse boerenkoolstamppot
  • Hoofdgerecht
Quesadilla’s met rode biet en boerenkool

Ovenschotels

Deze ovenschotels zijn lekker, handig (zeker voor de volgende dag) en makkelijk om te maken. Of je nu zoekt naar een ovenschotel met pasta, rijst of aardappels, je vind ze hier allemaal. Mijn persoonlijke favoriet is de pastaschotel en gehaktballetjes of eentje met een lekkere gegratineerd laagje aardappelpuree.

Lasagne met courgette
Ovenschotel met gehakt en zoete aardappelpuree
Kip Parmezaan
Aubergine ovenschotel met geitenkaas
Cannelloni met spinazie en zalm