Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met salami

Heerlijk tapas gerecht van champignons gevuld met tomaat, paprika en salami.

Ingrediënten
12 grote champignons
Zout en (versgemalen) peper
1/4 rode paprika
50 g salami
1 tomaat
3 eetl geraspte kaas
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 garden. Leg de champignons op een bord of snijplank met de steeltjes omhoog. Snijd met een mesje voorzichtig de steeltjes er uit. Verwijder de zaadjes en vocht van de tomaat en hak het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd ook de paprika en salami in kleine stukjes. Meng de tomaat, paprika en salami door elkaar in een kommetje en breng op smaak met peper en zout. Vul de champignonhoedjes met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over. Zet ze ca 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
Beoordeling (37 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel

Ovenschotels

Bekijk hier lekkere ovenschotels met rijst, pasta of aardappelen zoals een recept voor makkelijke pastaschotel, een gezonde groenteschotel of romige kip met rijst uit de oven.

Ovenschotel met bacon en ui
Quinoa ovenschotel met kip en cashewnoten
Traditionele aardappelgratin
Nacho ovenschotel met pulled chicken
Ovenschotel aardappel chili