Gerechten
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Moeilijkheid

Gevulde champignons met salami

Heerlijk tapas gerecht van champignons gevuld met tomaat, paprika en salami.

Ingrediënten
12 grote champignons
Zout en (versgemalen) peper
1/4 rode paprika
50 g salami
1 tomaat
3 eetl geraspte kaas
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 garden. Leg de champignons op een bord of snijplank met de steeltjes omhoog. Snijd met een mesje voorzichtig de steeltjes er uit. Verwijder de zaadjes en vocht van de tomaat en hak het vruchtvlees in kleine blokjes. Snijd ook de paprika en salami in kleine stukjes. Meng de tomaat, paprika en salami door elkaar in een kommetje en breng op smaak met peper en zout. Vul de champignonhoedjes met het mengsel en strooi er wat geraspte kaas over. Zet ze ca 15 minuten in de oven en serveer ze warm.
Beoordeling (34 stemmen)
Bewaar
E-mail
Deel
3 x toetjes van de BBQ
  • Nagerecht
Gegrilde perziken met ijs
  • Gebak en taart
BBQ sinaasappel brownie
  • Nagerecht
Banaan van de BBQ

BBQ recepten

Maak met de recepten een feest van je barbecue! Bereid heerlijke gemarineerde spiesen met vlees, vis, garnalen of groente geserveerd met een lekkere salade en gepofte aardappelen. Met de juiste voorbereiding organiseer je in een mum van tijd een heerlijke barbecue met alles er op en er aan. En vergeet niet om af te sluiten met een lekker fris en fruitig dessert.

Pizza met courgette en feta van de BBQ
Focaccia tomaat mozzarella van de BBQ
Gevulde bbq portobello’s met perzik
Surf en turf BBQ spiezen
Fattoush salade