3 x makkelijke pinchos

Deze 3 belegde geroosterde broodjes zijn echt een feestje op je bord en binnen een paar tellen klaar

Ingredienten
Stokbrood
Teentje knoflook
Olijfolie
 
Pincho 1:
150 gr manchego
Stuk of 10 abrikoosjes (uit pot of gedroogd)
 
Pincho 2:
80 gr serranoham
Ca 10 stukjes meloen
 
Pincho 3:
Ca 10 stukjes artisjokharten
Ca 20 plakjes chorizo
 
Materialen
Prikkers
 
Bereiding
Snijd het stokbrood in stukken of sneetjes. Verhit een (grill)pan met een beetje olijfolie en bak het stokbrood aan beide kanten krokant. Wrijf het brood in met een teentje knoflook. Beleg de broodjes met de bovenstaande ingrediënten en prik er een prikker in.
 
pinchos 01
pinchos 01
pinchos 01
 

50 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.