Knapperig brood met cantharellen, geitenkaas, pecannoten en frisse perensalsa
Ingrediënten
1 peer
½ eetl honing
1 eetl citroensap
100 gr cantharellen, in vieren gesneden
1 eetl balsamicoazijn
1 (stok)brood in 8 sneetjes
Handje rucola
50 gr zachte geitenkaas
1 eetl pecannoten, grof gehakt
2 eetl boter
 
Bereiding
Bak het (stok)brood in de oven of in een droge koekenpan knapperig. Schil de peer en snijd in hele kleine blokjes. Meng met de honing en citroensap. Bak in een pannetje de cantharellen 3 minuten samen met 1 eetl balsamicoazijn. Besmeer de broodjes met een beetje boter. Verdeel een beetje rucola over het brood. Daarop schep je de gebakken cantharellen, perensalsa, geitenkaas en pecannoten. Serveer lauwwarm. Je kunt ze voor het serveren ook nog even een beetje opwarmen in de oven.