Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Grieks stokbrood met tzatziki

Heerlijk Grieks voorgerecht met tzatziki, feta en zongedroogde tomaatjes

 
Ingrediënten
1 Bruin volkoren stokbrood
4 eetl Tzatziki saus
100 gr fetakaas
8 zongedroogde tomaten
Handje rucola
3 eetl olijfolie
zeezout en versgemalen peper
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd het stokbrood in grote 4 stukken, snijd deze stukken dwars doormidden. Bestrijk de platte doorgesneden kanten met olijfolie en rooster het stokbrood in ongeveer 6 minuten krokant. Verdeel de tzatziki saus over de stokbroodhelften en leg een beetje rucola er op. Verkruimel de fetakaas er over. Snijd de gedroogde tomaatjes in stukjes en leg op fetakaas. Strooi er nog een beetje zout en peper over en serveer direct.
 

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Recepten met lekkere lentegroente en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, rode bietjes, abrikozen en mango. Probeer bijvoorbeeld couscous met abrikozen, pasta met asperges of de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×