Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mangotiramisu

Frisse en fruitige variant op de tiramisu met mango en witte chocolade likeur
Ingrediënten
1 pak lange vingers
2 mango's
125 gr mascarpone
250 gr kwark
50 gr basterdsuiker
Halve reep witte chocolade, geraspt 
Witte chocolade likeur
  
Bereiding
Je kan de mango tiramisu op verschillende manieren opdienen. Persoonlijk vind ik het leuk om een persoonlijk en klein toetje voor iedereen aan tafel te maken, daarom heb ik gekozen voor kleine glazen. Meng de mascarpone, kwark en basterdsuiker door elkaar. Schil de 2 mango’s en pureer deze fijn. Schenk een laagje witte chocoladelikeur in een schaaltje en doop de lange vingers hier in zodat ze het likeur opnemen. Maak dan laagjes van het kwark-mengsel, mangopuree en de lange vingers. Eindig met een laagje kwark-mengsel en gepureerde mango. Laat de glaasjes in de koelkast opstijven. Voordat je de mango tiramisu serveert doe je als laatste nog de chocolade snippers bovenop het glas voor de versiering.
 

Sandra - LeukeRecepten

Oprichter van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken, gewoon simpel en leuk! Lees hier meer over mij en over LeukeRecepten.

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×