Gerecht
Tijd
Soort
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Mangotiramisu

Frisse en fruitige variant op de tiramisu met mango en witte chocolade likeur
Ingrediënten
1 pak lange vingers
2 mango's
125 gr mascarpone
250 gr kwark
50 gr basterdsuiker
Halve reep witte chocolade, geraspt 
Witte chocolade likeur
  
Bereiding
Je kan de mango tiramisu op verschillende manieren opdienen. Persoonlijk vind ik het leuk om een persoonlijk en klein toetje voor iedereen aan tafel te maken, daarom heb ik gekozen voor kleine glazen. Meng de mascarpone, kwark en basterdsuiker door elkaar. Schil de 2 mango’s en pureer deze fijn. Schenk een laagje witte chocoladelikeur in een schaaltje en doop de lange vingers hier in zodat ze het likeur opnemen. Maak dan laagjes van het kwark-mengsel, mangopuree en de lange vingers. Eindig met een laagje kwark-mengsel en gepureerde mango. Laat de glaasjes in de koelkast opstijven. Voordat je de mango tiramisu serveert doe je als laatste nog de chocolade snippers bovenop het glas voor de versiering.
 

Herfst recepten

Proef nu de herfst met deze heerlijke herfstrecepten. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van een heerlijke kom paddenstoelensoep, jachtschotel, of een quiche met pompoen bijvoorbeeld. Varieer dit seizoen met echte herfst groente en fruit zoals bramen, peer, paddenstoelen, kastanjes, pompoen en rode kool. Bekijk hier alle herfst recepten.

×