Noodle soep to-go met garnalen

Deze pot met noodles, groenten en garnalen is ideaal als lunch als je onderwweg bent. Voeg een beetje kokend water toe en je noodle soep is klaar.

Ingrediënten

Let op: Het formaat of aantal van bepaalde ingrediënten en/of benodigdheden zoals ovenschalen kunnen bij het wijzigen van aantallen niet altijd worden meeveranderd. Dit geldt ook voor hoeveelheden die worden genoemd in de bereiding. Houdt hiermee rekening bij het bereiden.

Recept voor: portie

Bereiding

 Kook de noodles volgens de verpakking en spoel af met koud water. Voeg onderin een pot het bouillonpoeder met de sojasaus en meng goed door. Voeg een halve rode peper in ringetjes er aan toe. Leg hier de koude noodles op, dan een laag wortel julienne, een laag gesneden rode kool, een laag bladspinazie en de edamame boontjes.

 Bak de garnalen in een scheutje olie en de sambal. Leg als laatste garnalen en de rest van de rode peper erop. Voeg partjes limoen erbij en maak de pot dicht. Om de soep af te maken wordt er 200 ml heet of kokend water toegevoegd. Roer goed door en knijp de limoen over de soep uit.

 Dit recept is gemaakt door Jaimy

12 stemmen
Bewaar
Print
Deel

Jaimy Van Dijke

Mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken zoals Indiaas, Thais en Japans. Dit zul je ook terug zien in verschillende recepten die ik deel op LeukeRecepten.nl. Maar natuurlijk deel ik ook recepten voor ‘gewone’ Hollandse pot of voor iets lekker snels voor doordeweeks.

3 x stoofschotels

Vegetarische stoofschotel
Hachee basisrecept
Coq au vin

Heerlijke soepen

Een soep maken is erg makkelijk. Een soepje is lekker als voorgerecht om het diner mee te beginnen maar ook lekker als opknapper tijdens de lunch. Op onze site vind je de lekkerste recepten voor bijvoorbeeld tomatensoep, courgettesoep en spinaziesoep.

Mihoensoep met omeletrolletjes

Een lekkere Oosterse mihoensoep gevuld met paddenstoelen, taugé en omeletrolletjes, lekker vega en vullend!

Voorgerecht

30 min

4 pers.

Rode bietensoep

Deze rode bietensoep heeft niet alleen een mooie kleur, maar is ook nog eens heel lekker.

Voorgerecht

35 min

4 pers.

Tomaten-crèmesoep

Maak zonder pakjes en zakjes deze romige tomaten-crèmesoep met verse tomaten een zachte smaak van room

Voorgerecht

20 min

4 pers.