Gang
Tijd
Type
Keuken
Thema
Gemak
Dieet

Pasta romesco met garnalen

Tagliatelle met garnalen en een rode Spaanse saus op basis van paprika en amandel

Ingrediënten

Bereiding

 Bereid de romesco saus of gebruik kant en klare saus. Verhit een beetje olie in een pan en leg de garnalen er in en bestrooi met een snufje peper en zout. Bak tot ze roze en gaar zijn.

 Kook de tagliatelle gaar en giet af. Doe wat tagliatelle op een bord en schep wat van de romesco saus er op en een paar garnalen. Garneer met wat fijngesneden bosuitjes

Lente recepten

Proef de lente met deze heerlijke lente recepten. Seizoensrecepten met lekkere groenten en fruit zoals asperges, peultjes, spinazie, rabarber, radijsjes, raapstelen en abrikozen. Probeer bijvoorbeeld de pasta met asperges of ga voor de rabarber crumble. De lente heeft genoeg te bieden. Bekijk hier alle lente recepten.

×