Quinoa met boerenkool
Bomvol met vitamine en gezonde voedingstoffen; quinoa met zoete aardappel, noten en boerenkool
Ingredienten
150 gr quinoa
150 gr boerenkool, gesneden
60 gr walnoten
2 zoete aardappels
Handje cranberries
Sap van 1 citroen
1 rode ui
Snufje kaneel
1/2 theel tijm
Peper en zout
1 eetl olijfolie
150 gr boerenkool, gesneden
60 gr walnoten
2 zoete aardappels
Handje cranberries
Sap van 1 citroen
1 rode ui
Snufje kaneel
1/2 theel tijm
Peper en zout
1 eetl olijfolie
Bereiding
Verwarm de oven op 220 graden. Schil de zoete aardappel en snijd in stukken. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak de zoete aardappel in ca 15 tot 20 min in de oven gaar.






Voeg ook de gekookte quinoa en citroensap toe en schep alles goed door elkaar. Breng het gerecht op smaak met peper, zout en een snufje kaneel. Lekker met wat geitenkaas en/of brood.