Wrap bowl met biefstuk

Geniet van onze super snelle gevulde wraps bowls met biefstuk. Met gekruide biefreepjes, paprika en ananas. Een eenvoudig te maken gerecht dat zowel lekker als voedzaam is, perfect voor drukke doordeweekse avonden.

Hoofdgerecht 15 min

ingrediënten

voor 6 stuks

Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

Bereiding

  1. Schep de cajunkruiden en een scheutje olijfolie door de runderreepjes. Verwarm de tortilla’s in een pan, magnetron of oven en duw ze in een kom. Verhit een pan en voeg de runderreepjes toe. Voeg na een minuutje ook de rode ui toe. Bak nog 2 minuutjes tot het vlees mooi is dicht geschroeid. Schep daarna de puntpaprika erdoor. Zet het vuur uit en roer de ananas erdoor zodat deze wat verwarmd wordt. Vul de wraps in de kommetjes met het vleesmengsel en schep er wat komkommer en yoghurt over.

Heeft het gesmaakt?
41 stemmen Bedankt voor je stem!

Receptvideo

Gemaakt door Sandra

Met liefde gekookt en uiteraard geproefd door Sandra, oprichtster van LeukeRecepten. Kookt het liefst makkelijk en snel, maar wel met een leuke twist. Geen gekke ingrediënten of moeilijke technieken! Ovenschotels zijn mijn specialiteit!